Kamaszok, ti hány órát utaztok reggel suliba? Akik kb.1 órát utaznak! Ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 20:04
1/31 anonim válasza:
Kb. negyed órát tekerek kényelmes tempóban biciklivel. A bejárást nem nekem találták volna ki, maradtam helyi suliban. :D
2/31 anonim válasza:
Jól. Én aludtam, leginkább :D Esetleg olvastam, de az alvás volt a fő lényeg :P
3/31 anonim válasza:
50 km az út 1 óra és szeretek buszozni. Mert mondhatni busz buz.i vagyok
4/31 anonim válasza:
Most lefognak pontozni... :D Én kemény 30-45 mp-et utazok, mivel a suli tőlem 100 méterre van. :D Mondjuk én még általánosba járok.
13/L
6/31 anonim válasza:
7-kor indulok,7:20-25 korul bent vagyok.
7/31 anonim válasza:
20 perc, busszal megyek, szeretem.
8/31 anonim válasza:
#4-es vagyok.
Mondtam, hogy lefognak pontozni.. pedig csak a kérdésre válaszoltam.
10/31 anonim válasza:
Kb. 45-50 percet. Metró+busz. Háááát, egyedül unalmas, buszozni utálok. Metró kibírható. De már egy ideje a barátommal járok, úgyhogy nem szörnyű, de azért ha lehetne, kocsival járnék. :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!