Kamaszok, ti hány órát utaztok reggel suliba? Akik kb.1 órát utaznak! Ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 20:04
11/31 anonim válasza:
1 órát buszozok, de átszállással, ahol kb. 15-25 percet várok a csatlakozásra. Kicsit fárasztó, de elviselhető.:)
12/31 English válasza:
20-22 percet. Busz, villamos, séta.
18/L (egyetemre járok)
13/31 anonim válasza:
Én kb. 35 perc alatt érek be, 15 perc séta a megállóig, 15 perc busz, 5 perc séta ismét. Sokszor sétálok buszozás helyett, mert utálok reggel buszozni a tömeg miatt, meg a zenét/rádiót sem hallom olyan jól a zajtól. :D Ilyenkor 3/4 óra alatt érek be. Biciklivel is jártam ősszel, tavasszal is fogok, bár az sokkal fárasztóbb, mert dimbes-dombos környéken lakom.
14/31 anonim válasza:
Nem ez volt a napom fénypontja anno, de kibírható. Reggel ha sikerült helyet foglaljak, akkor tanultam, vagy aludtam, délután olvastam.
15/31 anonim válasza:
1 órát utazom, séta+villamos+metro+busz+ séta újból. Reggel nincs ezzel bajom akkor még tök friss vagyok délután meg legtöbbször alszom a buszon (délután más útvonalon jövök, de időben ugyan annyi).
16/31 anonim válasza:
Gyalog 40 perc, biciklivel 15 perc, autóval 5 perc.:)
17/31 anonim válasza:
Én szerettem reggel utazni.Tök nyugi,tudtam pihenni..6kor indultam,6:10re megállüban voltam és 7:15re beértem a suliba. CSerébe du már 3kor otthon voltam.(S ebben benne van h jó órát dumáltunk a többiekkel) 28n
Rádiot hallgattam,olvastam,pihentem.Végállomáson leszálltam. Átszálni a buszra, ott meg ott voltak az osztálytársaim is. 6:40kor találkoztam velük.
18/31 anonim válasza:
Engem szerencsére elvisznek a szüleim autóval,így csak 15 perc,de busszal 25 perc lenne.:)
15/L
19/31 anonim válasza:
1 órát, olvasni szoktam, vagy ilyesmi
20/31 anonim válasza:
1 órát kb, van hogy kicsit többet, engem nem zavar, reggel a koránkelés miatt kicsit, de amúgy nem, ha álmos vagyok, "alszom", ha nem, akkor csak pihenek, gondolkodom, reggel nem nagyon lehet tanulni, ha sötét van. Délután meg ált. zenét hallgatok, vagy olvasok, vagy tanulok, de erre nincs mindig erőm, néha viszont egészen belejöttem a buszon tanulásba, otthonra alig maradt valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!