Kamaszok, ti hány órát utaztok reggel suliba? Akik kb.1 órát utaznak! Ti hogy bírjátok?
kb. 40perc.. zenét hallgatok.
15l
Most még általános iskolába járok, 20 perc gyalog :)
Szeptemberben kezdem a középsulit, 20 perc lesz a vonat, 15 perc a busz, és 5 perc séta. :)
14/L
Most általánosban 15 perc biciklizés.
Gimiben pedig egy óra buszozás, fél óra metró, aztán két perc séta.
Gimiben 1 óra volt az út.Bár nekem nem az út hosszával volt bajom, hanem hogy 5-kor kellett kelnem. (fél8-kor kezdődött a tanítás)
Most az egyetemen 8,5 km-re van a kolim az egyetemtől, 45 perc biciklivel de buszozni nem vagyok hajlandó.
1 óra busz + 15 perc helyi busz + 5 perc séta. Szeretek buszozni, reggelente sok haver van a buszon, beszélgetünk, hülyülünk, tanulunk, alszunk. Délután már nem vagyunk olan sokan, valamikor nincs is társaságom, olyankor zenét hallgatok, bambulok a semmibe, vagy ha fáadt vagyok, akkor alszok. Szeretek bejárni, csak a hajnali 5 órás kelés kissé fárasztó...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!