Kamaszok, ti mennyit gépeztek, telefonoztok naponta?
Sokat, soknak tartom, de rengeteg mindent csinálok már gépen, amit eddig máshogy oldottam meg. Sok barátom messze lakik, velük itt tudom tartani a kapcsolatot, az osztálytársaimmal fontosabb dolgokat megbeszéln Facebookon, a legfrissebb dolgokat megtudni a kedvenc bandáimról, sorozataimról.
Telefonozni annyit nem szoktam, csak este twitterezek amíg el nem alszok.
Sokszor fel napokat is eluldogelek a gep elott.
Es soknak tartom,de nincs mit tenni,fuggoseg.
Változó, 2-3 óra is összejöhet akár.
Soknak tartom, de ez van. Általában elveszek a neten, sok az érdekes infó, amibe belebotlik az ember...:)
Néha jó olyan évi 1-2 alkalommal egy hétig abbahagyni a gépezést... Teljesen elfelejteni. Én szólok is ismerősöknek, hogy nem leszek elérhető gépen. Ilyenkor van időm mindenre... Szóval kell ez.:)
Sokat. Sokat buszozok,buszon pedig telefonozni szoktam.
Telefonon: reggel az az első,hogy megnézem mik történtek.
Tumblr,Instagramm,Viber,Naptár-Emlékeztetők (reggel megnézem és így összeáll nagyjából a napi programom), youtob,zene, sorozatok is vannak rajta, olvasni is ezen szoktam, ebay, we<3it, különböző butikok honlapja (zara,bershka,h&m,tally stb) Skype,Messenger Mindmegette, Face Time..hirtelen ennyi jut eszembe amiket napi szinten használok
Játékok: crash derby, hay day, need for speed, FlCommander, Audi RS3, Call of Duty, SpeakingPal (ez ilyen nyelvoktató program) Azthiszem ennyit használok rendszeresen a többit csak hébe-hóba.
Gépen: Nem sokat szoktam,de gyakorozni, facebookozni nem szoktam gépen,mert csak üzenetekre használom azt meg a telefon kiadja, házikhoz szoktam még használni, meg sorozatokat nézni, híreket olvasni. Meg van pár honlap amit gépen szeretek jobban nézegetni.
Változó mennyit használom. Van,hogy pl egy házihoz 2-3 óráig kell használnom,de van,hogy 2-3 óráig olyan kedvem van,hogy sorozatot nézek :D Kedvtől függ. Képes vagyok egy huzamba akár 5-6 óráig csak gépezni,de van,hogy több napig be se kapcsolom.
Viszont telefon nélkül végem lenne.
Gépezni elég sokat. Amint végeztem a tanulással, leülök, ami kb olyan 6 óra tájt van. Elég sok mindent csinálok a gépen. Fogalmazásokat is gépen szoktam írni. Sorozatokat és filmeket is mindig itt nézek. Meg persze sok távolibb ismerősöm van akivel így tudom tartani a kapcsolatot.
Rajzolni is gépről szoktam.. Zenét hallgatok még, esetleg olvasgatok. Mani-pedi vagy esetleg sminkelés közben is bevan kapcsolva a gép, hogy közben nézzek valami sorozatot. Reggel iskola előtt is szoktam gépezni, muszáj zenét vagy valami poénos hanganyagot hallgatnom mielőtt suliba megyek. Meg persze játszani is szoktam.
Telefonon néha felnézek a fb-ra, de az ritka.
Gépezni olyan napi 3-4-5-6 óra, attól függ. Ha unatkozok, akár a 8-10 is megvan, ha el vagyok foglalva akkor van hogy 2 sincs meg.
Telefonozni nem sokat, fél, 1 órát egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!