Miért gondolják a mai lányok, hogy naponta annyit kell készülődniük, mintha fellépésük lenne egy színházban?
Nem tudom, hány évesek a lányaid, de az én osztályomban is ugyanez megy (gimnázium 9.)pár lánynál. Van, akinek rendes látszik az alapozó vonala a nyakánál, nagyon durva.
Én pl. inkább átalszom, amit sminkeléssel tölthetnék, de attól adok magamra, a hajamat vasalom, igaz nem mosom minden nap, mert festve van a fele-az alja (pinkes, néha piros) és hamar fakul.
A fiúkkal meg az a baj, hogy jobban buknak egy felsőből kilibbenő mellre, mint egy tál pörköltre :D (tisztelet a kivételnek)
15/L
Nehez ez. En megertelek. Nem akarod, hogy a gyerekeid babok legyenek mert elobb-utobb eljon az onallo tuleles ideje is es ha nem lesz aki megfozze azt a tetves porkoltet nekik ehenpusztulnak. Miert nem kuldod el oket nyari munkara? Dolgoztak valaha eletukben? Van otthoni munkajuk vagy megcsinalod helyettuk?
13 eve kulfoldon elek, Mo-n nem voltam kepes megfelelni a mindenkori normaknak ami ugyebar az amit a lanyaid csinalnak es ez lathato a valaszokbol is sajnos (pl orulj hogy adnak magukra stb...de hat napi 2 ora?! WTF!)
Ha valakinek az igenyesseg a vakolatot meg a eurodisco jelenti ....hat....nem is tudom. Szankciok kedves Anyuka! Vezesd be oket...lehet lepontozni.
hát szerintem ez túlzás
én 17 éves vagyok a hajamat hetente 2-szer mosom vasalni csak akkor szoktam ha elmegyek bulizni de egyébként nem mert csak leégeti a hajam. Sminkelni magam meg reggel kihúzom a szemem szemceruzával
mennyi idősek a gyerekeid?
a mindennapi hajmosást kicsit túlzásnak tartom.. heti 2x mosom meg, vasalni csak nagyon ritkán, tönkreteszi a hajat egy idő után.
a tonna vakolat meg hát életkori sajátosság, majdcsak kinövik.
próbálj velük beszélni arról, hogy néha a kevesebb több.
volt egy oszt.társnőm, aki szőkítette a haját, mellette napi szinten vasalta, és rendesen hullott neki a haja, arról nem is beszélve, hogy szanaszét volt töredezve és olyan tapintása volt, mint a barbibaba hajnak. annyira szép akart lenni, hogy végül elcsúfította magát :(
nekem a smink egyébkén annyiból áll, hogy egy nagyon vékony réteg púder (csillog az arcom) szempilla spirál, néha szemceruza. próbálom nem átváltoztatni magam, és azzal kitűnni, hogy nincs nem fejeltem bele a festékes vödörbe..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!