Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A kamaszok között mik azok a...

A kamaszok között mik azok a márkák, amik a "legmenőbbnek" számítanak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 10:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
garage
2014. febr. 16. 10:50
 2/16 anonim ***** válasza:
45%

Álltalában társaság függő/egyénfüggő.

Én/ a mi társaságunk között a Lonsdale, Fred Perry, PitBull, Wision Street Wear, Harcos, Converse, Vans...etc.

De ez sem sok, max pár póló/pulcsi , meg cipő.

Nem hiszem , hogy márkaőrültnek kell lenni. Én csak cipőben vagyok márkahű..:-) 16/l

2014. febr. 16. 11:04
 3/16 anonim válasza:
51%
Nálunk talán a H&M
2014. febr. 16. 11:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Vans,Abercrombie,Hollister
2014. febr. 16. 11:37
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

fúúú hát nálunk az ilyen "harcos" pulcsi ultragáz...

Bershka, Pull & bear, New Yorker ami úgy jónak számít. Menővé meg nem a cuccaid fognak tenni.

2014. febr. 16. 12:42
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

Itt most ezek a Berska,Pull&Bear, Terranova, H&M, Stadi, Zara meg ezek a márkák hódítanak.. Legalábbis így ahogy a suliba végig megyek a legtöbb lányon ilyesmi ruhákat látok.

Amúgy meg ilyen legmenőbb nincs,mindenki öltözködjön onnan ami passzol a stílusához, akinek meg nincs ízlése meg stílusa az meg nyugodtan menjen a tucat cuccok után.

2014. febr. 16. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Nálunk New Yorker és Bershka.
2014. febr. 16. 13:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Bershka, Tally, New Yorker, Vans, DC, bár számomra egyértelműen a Demonia a menő.
2014. febr. 16. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
17%

Amiket előbb írtak az egy nagy rakás ... (tisztelet a kivételnek) de most komolyan a h&m mióta menő?... Persze mindenkinek van pár cucca ónét de nagyon nem az a menő...de ti tudjátok

Nálunk most ez járja:

-NIKE,

-New balance (ez elég új),

-vans(de eből már csak a különlegesek szal. mintás vagy ilyesmi nem a szimpla egy színű),

-OBEY(drága de minőség legalábbis amit én eddig vettem)

-Michael Kors (lányoknak táska)

-The north face

-Burton (hátizsákjuk hódít nagyon)

-Budapest + red bull ful capok (vagy hogy kell írni ez ink. fiuknál)

Ami még menő az a NHL vagy NBA vagy NFL(jéghoki,kosár,amerikai foci) mezek, pulcsik, sapkák-ezek állt elég olcsók ha jókor veszed

-ami meg nem olyan márkás de még hordjuk:pull&bear+zara+ jackpot and cottonfield (utóbbi kivételével ami hónapokon belül kivonul magyarországról ezek nem olyan rossz de olcsóbb ruhák kiegészítés képen)

mondjuk rólunk tudni kell hogy amolyan sportosabb társaság vagyunk de azért a lányok csinik :D

bocs ha nagyon sznobnak tűnt de csak a kérdésre próbáltam válaszolni nálunk ez a menő persze van akinek egyik márkából sincs mégis menő nem ezen múlik...de azért számít legyünk őszinték :D

17/L

2014. febr. 16. 16:32
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Timberland, Hunter, Vans, Converse, Nike, Michael Kors, Marc Jacobs, Zara, Abercombie & Fitch, Hollister, Scotch and Soda, BP shop, Forever 21, American Apparel...
2014. febr. 16. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!