A kamaszok nektek még gyerekeknek számítanak?
Figyelt kérdés
Csak úgy általában.2013. dec. 28. 00:36
1/17 anonim válasza:
Én is kamasz vagyok és igen is gyereknek veszem magam. :)
2/17 anonim válasza:
Nem gyerekeknek, de nem is tudom őket komolyan venni. Én is voltam tini, utólag visszagondolva nagy hülyeségeket beszéltem és nagyon el voltam tévedve egyes dolgokban. Pont úgy, ahogy most a tizenéves korosztály. De ez természetes, hiszen nincs annyi tapasztalatuk.
3/17 anonim válasza:
A kamaszok nem gyerekek.A kamaszok kamaszok.
4/17 anonim válasza:
Ertelmileg igen, jogilag igen, de nemileg mar nem. Elsö mentsruacio utan lanyok teherbe eshetnek, elsö magömles utan fiuk apava valhatnak.
En szemely szerint tiz eves koromban mondtam ki magamrol, hogy mar nem vagyok gyerek. Egyszerüen nem ereztem gyereknek magam, hanem kamasznak.
5/17 anonim válasza:
Teljesen mindegy minek hívjuk őket kamaszok vagy sem egy gyerek még.
6/17 anonim válasza:
Persze hogy gyerekek. Mitől lennének felnőttek?
7/17 anonim válasza:
Mindenki gyerek amíg élnek a szülei.
8/17 anonim válasza:
igen gyerek, persze nem ugy mint egy 5 éves, de még nem is felnött egy tini, mégha minden tini annak is érzi már magát....
9/17 anonim válasza:
Igen, gyerekek. Akár tetszik nekik, akár nem.
10/17 anonim válasza:
16 vagyok, és félig-meddig gyereknek érzem magam. Ami változást észrevenni, hogy nem vagyok olyan izgatott a mindennapi életért, mint egy évtizede :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!