Kamaszok, hogy viszonyulnátok egy barátságtalan kinézetű, nem mosolygós és egyhangú és szűkszavú iskolatárshoz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 13:09
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Sok ilyen osztálytársam volt, sosem köszöntek vissza, egész nap egy helyben ültek, tesin mindig a sarokban álltak, ha kezet nyújtottam nekik csak néztek rám és kb. egy fél lapnyi szót szóltak hónapok alatt, szóval idegesítően passzívak voltak, épp ezért kerültem őket. Nem mondhatják, hogy tahó voltam velük, próbáltam közeledni, de egyik se nyitott.
4/4 anonim válasza:
Kedves vagyok velük,de ezen kívűl semmi.Ha ők egy picit se nyitnak én nem mászok a képükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!