Mért csinálja ezt a fiam? Mostanában olyan barátságtalan, mindenkit elriaszt akivel találkozok, és beszélgetek, lökdösi, tépi, kiabál rá. Miért? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
otthon is ha jön hozzánk valaki,kiakarja lökni öt a szobábol,meg ilyenek,integet hogy menjen el.senkivel nem engedi hogy beszélgessek.23 honapos.eddig nem volt ilyen.még nyáron,barátságos volt,mindenkihez odament,el akart menni velük.most egy ideje ilyen.ez olyan kellemetlen,hogy szoktassam le erröl?2011. dec. 22. 13:08
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Majd elmúlik magától. Ez egy újabb korszak.Ki akar sajátítani magának, csak vele beszélj, vele foglalkozz. Hívd oda, mikor vendég jön, mond el neki, hogy ki ő, hogy hívják és miért jött.
2/5 A kérdező kommentje:
hiába teszem rá sem hederit,ja és ha mi megyünk valahova barátnömhöz mondjuk,be sen akar menni.pedig heti egyszer járok vele gyerekek közé is,játszoházba.na mindegy valamikor bizti megváltozik,ha mindenigaz,februártol megy bölcsibe,majd lehet ott.,ha kibirja
2011. dec. 22. 13:16
3/5 anonim válasza:
De jó, nem csak az enyém ilyen. Bocs.
4/5 anonim válasza:
Unokaöcsém is ezt csinálta, pontban 2 éves korában kezdődött. Mókás volt és az anyukáján kívül max. engem 'fogadott el', de engem se mindig!
Viszont nálunk az volt a 'szerencse', hogy ha tesóm leült vele játszani vagy én, ha éppen elfogadott, akkor egy kis idő után mással is simán eljátszott és 'elfogadott', aki odajött pl. játszani vagy csak simán leült közénk.
Nagyon el kellett terelni a figyelmét.
Majd egyik napról a másikra elmúlt, kb. olyan hamar, mint amilyen hamar jött. Tartott szerintem durván fél évig ez az állapot.
Azóta mindenkivel barátságos, kivéve a teljesen idegen emberekkel pl. utcán vagy közértbe. De ez persze természetes. Tesóm alapból úgy nevelte, hogy nem állunk le idegenekkel beszélgetni, stb.
5/5 A kérdező kommentje:
hát akkor nem csak az én fiam ilyen.nálunk is már tart egy ideje,hát egy 3 honapja biztos.na mindegy remélem tavaszra elmulik.vagy gondolom ha betölti a 2 évet akkor is változik.ugye?
2011. dec. 22. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!