Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a 18. heti UH-n. A...

Ma voltam a 18. heti UH-n. A doki elég szűkszavú volt. Tényleg nagyon kicsi?

Figyelt kérdés

A papíron csak ennyi van: Élő magzat med.végű fekvésben. A lepény a hátsó falon tapad, jó helyen, I. fokban érett. A magzatvíz mennyisége átlagos. A BPD: 38 mm, FL=23 mm.

A vizsgáló doki szerint kisebb az átlagosnál, vastag a hasfalam, ezért nem látta azt amit ilyenkor nézni szoktak.

Tényleg kicsi a mérete alapján? Sokkal kisebb? Hol tudom megnézni, hogy mennyinek kell lenni-e?

2008. szept. 22. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Itt meg tudod nézni.

2008. szept. 22. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 19 hetesen volt Bpd: 46 mm, FL: 29 mm. Nem vagy elszámolva?
2008. szept. 22. 13:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit :( A papírra az van írva: A számítottnak megfelelő terhességi kor (18 hét 2 nap)
2008. szept. 22. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy 1 héttel el vagy számolva.Az AFP jó lett?

Én is el vagyok számolva,nekem már a doki is mindig 2 hétben adja meg a terhesség hetét.A mai napig így van,de ez már így marad a végéig :)

Biztos nincs semmi gond!

Boldog babavárást!

2008. szept. 22. 13:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Most voltam az AFP eredményéért. Terhes AFP: 29,40 ng/ml
2008. szept. 22. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kicsi a babád. :)

Minden mazgat teljesen másképp fejlődik, nem úgy, ahogy a nagykönyvben meg van adva. :)

Egyik UH-n le van maradva, másik UH-n meg már nagyobb. Emiatt ne izgulj! Ha gáz lesz, akkor a dokid úgy is szólna, hisz az ő felelősége is, hogy egészséges babád szülessen. :)

Az AFP értékeléséről pedig itt tudsz olvasni:

[link]

2008. szept. 22. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
mennyi a mom?
2008. szept. 22. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:
A mostani papírjaimon csak ennyi adat található. 12 hetesen voltam kombinált teszten, ott az ultrahang vizsgálatnál 1,15 MOM
2008. szept. 22. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!