A védőnő mindig ilyen szűkszavú?
Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok,és nagyon sok mindent nem tudok mi vár még rám a terhességem alatt.ha valamire rákérdezek a védőnőnél,azt mondja az még odébb van,majd megbeszéljük akkor.Olvasok ilyenekről hogy nyákdugó.Azt se tudom az mi. A terhesség elött vannak összehuzódások,görcsök,honnan tudom hogy ez mikor lesz,miért van,mikor baj?Azt is csak az internetről tudom hogy éppen hol a tart a babám a fejlődésbe.2009. szept. 20. 15:40
1/5 anonim válasza:
Szia.az lenne a természetes hogy ha bármit kérdezel igenis elmondja a védőnő.teljessen mindegy hogy mennyivel elötte kérdezed meg.szerencsére az enyém ilyen.ha ennyire nem akar mesélni,olvasgass utána szakkönyvekben,interneten,vagy beszélgess olyanokkal akik már szültek.biztos van ilyen a környezetedben.
2/5 anonim válasza:
Hát az enyém nem az, csak az a baj, hogy legtöbbször olyan dolgokat mond nekem, ami teljesen egyértelmű vagy amit mindenhonnan hallok. Néha mikor rákérdezek valamire nekem kicsit tájékozatlannak tűnik, ugyanis legtöbbször azt mondja, hogy majd utána érdeklődik. Persze ezt meg is teszi és én ezért nem is nézek rá rossz szemmel vagy ilyesmi, hiszen még csak mostanában kezdte a szakmát.
3/5 anonim válasza:
Sajnos nem minden védőnő olyan, mint amilyennek szeretnénk. Vannak rosszabbak is, mint a Tiéd!
Beszélgess kismamákkal, anyukákkal, és olvass sokat neten, könyvekben.
Az sem jobb, amikor a védőnő félretájékoztat... vagy felesleges bogyókat ajánl, vagy túlbuzgó, stb... Nem szabad ész nélkül bízni bennük, nem mindig az a jó, amit ők mondanak, ajánlanak!
Tisztelet a kivételnek :)
4/5 anonim válasza:
Nekem sem nagyon beszédes a védőnőm, havi egyszer találkozunk, akkor is olyanokat mond, amiket már tudok. Ráadásul a multkor már a babákról kérdeztem, hogy mi lesz ekkor meg akkor, erre azt mondja, hogy tényleg ennyire jól lehetek, mert minden kismama a terhességével van elfogalalva, nem pedig a megszületett babáról kérdez. Szóval már az is baj, ha nem panaszkodom, és nem a terhesség nyűgjeival vagyok elfoglalva. Ami persze eddig még nem is volt. Akkor mivel foglalkozzak, ha nem a babóval?
5/5 anonim válasza:
Nekem a védőnő csak az erdményeket beírja a könyvembe, megméri a vérnyomásom meg a súlyom és már mehetek is! Egyszóval én semmi hasznát nem veszem, szerencse hogy az orvosommal mindent meg tudunk beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!