Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, akik népszerűek fb....

Kamaszok, akik népszerűek fb. -on, hogy csináljátok, mi a titok?

Figyelt kérdés
:)
2014. jan. 22. 20:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

-engem több ember szeret, többen lájkolják a képeimet.:)

-8évig kitűnő tanuló voltam

-megnyertem csomó táncversenyt, europa bajnokságon 2.ok lettünk

kiscsillag te aztán tényleg le tettél vmit az asztalra. :D Az első amit beírtál h mit értél el, na azt se tudtam h életcél és érdemre méltó említeni azt h hányan lájkolják a képeidet. Őszintén azok úgy gondolod szeretnek? :D Ebből is látszik h buta vagy mint a tök :D Hány emberrel tartod a kapcsolatot azok közül SZEMÉLYESEN napi szinten? Gondolom az osztályodon és a szomszédokon kívül senki mással. Gyerek vagy még, hiába tartod szépnek magad de ez nem nagy szám. Ész is kéne mellé. De az még nem jutott sok neked. Attól ha vki pl csúnya is már nem ember neked? Hidd el vannak sokkal jobb és örömteli dolgok annál minth fb-n lájkokat vadássz és h szépnek mutasd magad az interneten. A valóságban közel se így nézel ki mert ezek mind-mind szerkesztett képek.

Hiába mondom neked mert élni még nem éltél igazán. Ha így haladsz nem is fogsz. Lehet vki fb-n "népszerű" ha a való életben le se köpi senki. Jöhetsz majd itt azzal a dumával h húúú de sok barátod van és h te igenis élsz nem csak facebookozol mert messziről jött ember azt mond amit akar. Ide is csak azért tetted fel a profilod hátha még több vadidegen ember kattan rád. Majd ha felnőttél megérted te is. De most épp abban a korban vagy h mindenkitől jobb, szebb, okosabb és persze e legtökéletesebb vagy. Pár év múlva nézz vissza h miket írtál ide.

25L

2014. jan. 23. 22:31
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
akkor most írok normális választ, mivel nem tudom ti hogy csináljátok, hogy csak r**bancok meg páwák meg élettelenk kapnak sok lájkot. az ln ismerőseim nagy része nem ilyen. akiknél sok lájkot szoktam látni azok tipikus közösségi emberek, akik mindenkit ismernek suliba, tömegközlekedésen haverkodnak, sokat járnak bulizni, meg valahogy ismernek mindenkit.
2014. jan. 24. 15:50
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki a melled és a segged Dórikám
2014. jan. 24. 19:05
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

"Engem több ember szeret, többen lájkolják a képeimet.:)

-8évig kitűnő tanuló voltam

-megnyertem csomó táncversenyt, europa bajnokságon 2.ok lettünk

van még egy csomó,de szerintem már ennyi is épp elég ahhoz,hogy rájöjj az enyém mellett neked semmitérő életed van"

Szerintem ne erre verd magad.

2014. jan. 24. 19:07
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

360 ismerősöm van, és abból kb. a negyedével már évek óta mégcsak nem is találkoztam.. Szóval bőven elég. Volt hogy 400 fölött volt az ismerőseim száma, de sokukat kitöröltem, mert egyszerűen nem láttam értelmét olyan emberekkel megosztani a dolgaimat, akiket már évek óta nem láttam, nem köszöntünk egymásnak stb. (Szerintem sokuknak fel sem tűnt azóta se.)

Amúgy profilképet utoljára nyáron töltöttem fel, inkább instagramozok.

A "legsikeresebb" profilképemre 112 like-ot kaptam. A kép jellemzői: smink nélkül, kiengedett hajjal, otthoni cuccban mosolygok a kamerába. Szóval semmi extra. Mégis sok embernek tetszik az a kép még ma is, habár áprilisban töltöttem fel... :)

Szóval ha csúnya vagy csücsöríts, tegyél fel sminket és legyenek fullos cuccaid. De ha szép vagy elég felraknod egy természetes, mosolygós képet, és függetlenül az ismerőseid számától, nagyon sok likeot fogsz kapni. :)

16L

2014. jan. 25. 00:03
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
20# Igen, elkönyvellek, ahogy az emberek 95%-a is. Problem?
2014. jan. 25. 09:06
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok valami atom népszerű, de azért elég sokan ismernek, sokszor az utcán szólítanak le. Nem tudom hogy csináltam, sok vicces vidit csináltunk régen, amik elég népszerűek lettek.:) Nem, nem askceleb vagyok, és nem is páwa... A lényeg az: Ne legyél tinipics@, ne told ki a segged-melled, ne csücsöríts, smink lehet, de ne vakolat. Ja és lehetőleg azért 14 múlj el mielőtt belecsapsz a dolgokba.:D De könnyen lehetsz népszerű, ha olyan tartalmakat csinálsz/osztasz meg, ami tetszik is másoknak. Az terjedni fog, mert sokan beszélnek róla és mutogatják egymásnak. Engem -minket- is így ismertek meg elég sokan.

Szóval röviden szerintem két verzió van:

a) Egy hülye p1csa leszel, aki a fentebb írt dolgokat csinálja, és 17 évesen már kiégsz.

b) Különbözöl másoktól, és olyat csinálsz, ami neked és másoknak is jó.:) Ezzel is lehet népszerűséget/ismertséget szerezni. Lehet hogy egy kitolt segg meg egy mély dekoltázs +100 lájkot ér, de az ilyenek a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki.

15/F :)

2014. jan. 26. 18:32
 38/40 anonim ***** válasza:
76%
legyél az életbe népszerű nincs semmi titok,ha bírnak az emberek akkor facen is bírni fognak (nem mintha nagyon érdekelne hogy 10 vagy 150 lájk van a képemen)
2014. jan. 27. 00:25
 39/40 anonim ***** válasza:
Ne a facebookon akarj népszerű lenni hanem az életben akarj boldog és sikeres lenni ! Nemlehetsz több 14 nél egyébként
2014. jan. 31. 00:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Valaki küldje már el üzenetbe ennek a buta kislánynak a profilját. :D Már érdekelne de nem találom :(
2014. jún. 15. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!