Kamaszok, akik népszerűek fb. -on, hogy csináljátok, mi a titok?
Én vagyok az aki leszólt téged 14-es válaszoló.
Fiú vagyok nem lány, és nagyba leszarom mit csinálsz.. Olyan vagy mint a többi és kész, mi van fáj az igazság?
Én nem foglalkozom más dolgával, letojom mit csinálsz hidd el.:)
hát nekem mindegy , kedves 'fiú' ,hogy mit gondolsz amíg név nélkül mondod nekem a véleményedet.
senkisem kiváncsi rád, valószínűleg nem vagy túl helyes,ezért szólod le a magamfajta szebb lányokat. hidd el többezer pasi összetenné a kezét,ha szóbaállnék vele.;)
szovaal.én a helyedben nem szoltam volna semmit.
"már most többet elértem az életben ,mint te."
kezdheted felsorolni.
-engem több ember szeret, többen lájkolják a képeimet.:)
-8évig kitűnő tanuló voltam
-megnyertem csomó táncversenyt, europa bajnokságon 2.ok lettünk
van még egy csomó,de szerintem már ennyi is épp elég ahhoz,hogy rájöjj az enyém mellett neked semmitérő életed van
"hát nekem mindegy , kedves 'fiú' ,hogy mit gondolsz amíg név nélkül mondod nekem a véleményedet.
senkisem kiváncsi rád, valószínűleg nem vagy túl helyes,ezért szólod le a magamfajta szebb lányokat. hidd el többezer pasi összetenné a kezét,ha szóbaállnék vele.;)
szovaal.én a helyedben nem szoltam volna semmit."
Honnan tudod hogy nem vagyok helyes? :) Nem is láttál még, nem is ismersz.. Képzeld, nekem nem kellenél.. És tudod miért? Mert egy tinip*csa vagy, nem foglalkozom olyanokkal. Arra visszatérve, hogy helyes vagyok-e szerintem az vagyok (nem ego) ha akarod hogy bizonyítsam mutatok képed, hogy megnyugodjon a pici szíved. :)
"-engem több ember szeret, többen lájkolják a képeimet.:)"
:DDD Azért, mert kedvelik a képeidet, attól még nem szeretnek, csak megakarnak dugni téged.
"-8évig kitűnő tanuló voltam"
ez elég alap dolog, hisz az általános iskola kur.va egyszerű.
na akkor mutass képet magadról:) egyáltalán nem vagyok tinip.csa, de aki ismer az tudja.
-
Arról nem tehetek, de én nem vagyok r.banc,hogy széttegyem a lábam akárkinek.
Azért annyira nem könnyű,ha sokan már összevissza bukdácsolnak.
De akkor kiváncsi vagyok rád is,mit értél el eddig?:Ddd
"De akkor kiváncsi vagyok rád is,mit értél el eddig?:Ddd
"
Kezdjem sorolni? :)
Na mindegy, én nem akarok vitatkozni inkább megtartom a véleményem. Eddig is kár volt írni, rád kellet volna hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!