Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, akik népszerűek fb....

Kamaszok, akik népszerűek fb. -on, hogy csináljátok, mi a titok?

Figyelt kérdés
:)
2014. jan. 22. 20:17
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%

Vegyel egy iPhone-t,lehetoleg 5s-t,es tukorbe fenykepezkedj vele,mindezt csinald ugy,hogy tedd ki a kirakatba a melled,told ki a segged,tord ki a nyakad es a derekad,legyen rajtad minimum 3 kilo alapozo,a hasad legyen kint,posztold ki eleted minden percet,es nyafogj naphosszakat,hogy nem kapod meg a legujabb telefont/ruhat/barmit,ja es a legfontosabb---> csucsorits!

Remelem erzed az ironiat. Ne akarj nepszeru lenni. Szukseged van arra,hogy mindenki a TE eletedrol csamcsogjon? Szerintem nem,de te tudod.

2014. jan. 22. 21:24
 12/40 anonim ***** válasza:
30%
Ha extrém a hajszíned és mondjuk van egy jó stílusos kinézeted csöcskirakás nélkül is lehetsz híres. Mondjuk én nem fb celeb vagyok meg nem is real celeb, de szinte mindenki tudja ki vagyok.
2014. jan. 22. 22:42
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
legyél kur.va vagy ratyi páwa, mindkettő instant lájk!
2014. jan. 23. 00:02
 14/40 anonim ***** válasza:
13%

hát nekem is több száz lájkom van facebookon:) meg sok követőm..de a valoságban is van rengeteg barátom,nem a lájkoktól függök.sőt:) nem igazán érdekel.

[link]

16/L.

2014. jan. 23. 14:19
 15/40 anonim ***** válasza:

Hát ha olyan áron vagy népszerű, hogy megosztod, kivel vagy egy ágyban, akkor én inkább maradok népszerűtlen. :D

17/L

2014. jan. 23. 15:18
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

14-es válaszoló.

Pont olyan vagy mint a többi..

Csücsörítős, seggkitolós mell kilökős..

2014. jan. 23. 15:35
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:35

Elég volt a nevét elolvasni... Rusii Heidy (Anyádatbecézgesd)

Ebből kiderül, hogy az IQ-ja nem közelíti meg a 100-at.

2014. jan. 23. 17:02
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
"Kedves" 16-os válaszoló. Nagyonel vagy tévedve. Egyetlen egy seggkitolós képem sincs, csücsörítősből meg 1 db, pedig 4 éve van facebookom, szóval ennyit erről ;) Ismeretek hiányában nem kell okoskodni.
2014. jan. 23. 17:31
 19/40 anonim ***** válasza:
Na hoppá, most látom, hogy nem nekem szólt :D Elnéztem, bocsi :DD Megvan a mai failom.
2014. jan. 23. 17:39
 20/40 anonim ***** válasza:
0%

attol mert van baratom es megosztok valamit mar elkonyvelsz,hogy ilyen meg olyan vagyok ?!:)

szanalmas .

torodjetek a sajat eletetekkel.(K)

amugy meg szerintem mindenkinek a sajat joga,hogy mi a neve facebookon,az meg,hogy te ennyi alapjan leirsz valakit,magadat minosited ezzel.

csak irigy vagy.:)

napuszi

14es voltam

2014. jan. 23. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!