Kamaszok, akik népszerűek fb. -on, hogy csináljátok, mi a titok?
Vegyel egy iPhone-t,lehetoleg 5s-t,es tukorbe fenykepezkedj vele,mindezt csinald ugy,hogy tedd ki a kirakatba a melled,told ki a segged,tord ki a nyakad es a derekad,legyen rajtad minimum 3 kilo alapozo,a hasad legyen kint,posztold ki eleted minden percet,es nyafogj naphosszakat,hogy nem kapod meg a legujabb telefont/ruhat/barmit,ja es a legfontosabb---> csucsorits!
Remelem erzed az ironiat. Ne akarj nepszeru lenni. Szukseged van arra,hogy mindenki a TE eletedrol csamcsogjon? Szerintem nem,de te tudod.
hát nekem is több száz lájkom van facebookon:) meg sok követőm..de a valoságban is van rengeteg barátom,nem a lájkoktól függök.sőt:) nem igazán érdekel.
16/L.
Hát ha olyan áron vagy népszerű, hogy megosztod, kivel vagy egy ágyban, akkor én inkább maradok népszerűtlen. :D
17/L
14-es válaszoló.
Pont olyan vagy mint a többi..
Csücsörítős, seggkitolós mell kilökős..
ma 15:35
Elég volt a nevét elolvasni... Rusii Heidy (Anyádatbecézgesd)
Ebből kiderül, hogy az IQ-ja nem közelíti meg a 100-at.
attol mert van baratom es megosztok valamit mar elkonyvelsz,hogy ilyen meg olyan vagyok ?!:)
szanalmas .
torodjetek a sajat eletetekkel.(K)
amugy meg szerintem mindenkinek a sajat joga,hogy mi a neve facebookon,az meg,hogy te ennyi alapjan leirsz valakit,magadat minosited ezzel.
csak irigy vagy.:)
napuszi
14es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!