Hogyan lehet összeeggyeztetni az iskolába való készülést, a barátokat és a sportot? Ti hogy csináljátok? Szórakozásra hogy marad idő?
10x éven keresztül napi szinten jártam edzésre (hétfőtől péntekig) szombaton vagy vasárnap meccsek, vagy ha nem volt meccs akkor vasárnap reggel edzés... vízilabdáztam amúgy.
emellett ugye ott volt a suli, ahol teljesíteni kellett. a tanulást edzésre menet jövet oldottam meg. aztán később, mikor már volt pasim, akkor kísért oda-vissza. szórakozásra akkor volt időm, mikor épp nem volt hétvégén se meccs se edzés.
húzós időszaka volt az életemnek, de élveztem minden percét. össze lehet hozni ezeket, csak akarni kell, és arra nagyon kell figyelni, hogy egyik se menjen a tanulás rovására!
24N
Hát nehezen.. mondjuk az előző hetem:
-Hétfő: suli 7.45-től 13.35-ig..nem mentem haza mert 14.00-tól 16.00-ig táncra(cha-cha) kellett mennem.. mire átöltöztem lekéstem a buszt így haza értem 17.35re.. ledobáltam a cuccaim átöltöztem és átmentem a lovamhoz.. negyed 9kor haza értem ezután írtam leckét..
Kedd: suli 7.45-13.35-ig haza értem 2re átmentem a lovamhoz befogtam meg ki kellet a karámot istállót takarítanom ott voltam 6ig.. 7-9ig táncra(néptánc) mentem..
Szerda: suli a megszokott rendben 2-4ig tánc, fél5-től 7ig lovam utána tanultam nagyjából 10ig dogákra..
Csütörtök: suli megszokott rendben de haza tudtam jönni kb. fél órára.. (5órám volt csak és volt úgy buszom)ló pihi napja szóval csak leápoltam meg ki ganéztam..:D
Péntek: suli megszokott rendben nem jöttem haza 4ig..(tánc miatt [chacha]) haza értem fél5re utána átmentem a lovahoz 6.20ig mert 7re mentem (nép) táncra..
Szombat: felvételi délelőtt délután ló..
Vasárnap: úgyvolt, hogy jön át barátom táncolni meg lovagolni de esett szóval aludtam egéész nap *-*
Amúgy reggelente 5.30kor kelek (mert át kell mennem lovat etetni.) és minden nap a kutyámmal is sétálok..
Össze lehet ezt hozni csak akarni kell.. a tanulást meg általában órán oldom meg (figyelek az anyagra és megtanulom.. ha dolgozat/ t.z./ felelés lesz akkor marad az éjszakai tanulás..:))
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!