Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kamaszodó (11-13 éves) gyerekekről, akik szerelmesek, és álmodoznak, bármit megtennének érte?

Figyelt kérdés

Most nem fellángolásra hanem igaz szerelemre gondolok.

Kort és nemet is írj!

2014. jan. 17. 15:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

#6, hol szólítottalak meg konkrétan téged? Persze, nem szó szerint ezt írtad, ahogyan a többiek sem, de a pontos szóhasználaton fennakadni nem vezet sehová.

Sejtettem, hogy le leszek pontozva.

2014. jan. 17. 21:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aranyos dolog. :)

10évesen szerelmes voltam egy akkor 14 éves fiúba. Aztán ez folyatódot... 11, 12, 13 évesen is...

A mai napig nem keveredtem ki belöle. Ha ránézek, még mindig elmosolyodom. :)

Persze ö az a fajta fiú, akibe mindenki szerelmes lesz egyszer, de van benne valami...

A szeretet pedig megint más, én most annyira szeretek valakit, hogy néha mikor meglátom (ritkán találkozunk), elsírom magam, annyira boldog vagyok. :)

14/L

2014. jan. 17. 22:09
 13/27 anonim válasza:
26%

S mi van akkor,ha igaz szerelmem van 13 évesen??:)

Attól,hogy nagyon cuki,meg aranyos a tini szerelem,vannak olyan emberek akiknél kb.9 hónapja tart a szerelem és nem csak álmodozik hanem szeret és viszont szeretik?! Már érett egy kapcsolatra?!

13/l

(nem rólam volt szó,az egyik barátnőmről ;) )

2014. jan. 18. 10:32
 14/27 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az összes választ!
2014. jan. 18. 12:43
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
13L egy 13 éves nem érett egy igazi komoly kapcsolathoz,még a 16 évesek között i ritka aki érett rá,persze minden 13 éves azt hiszi komoly érett szerelem majd aztán felnőnek és rájönnek mégsem
2014. jan. 18. 13:24
 16/27 anonim válasza:
81%
Hát most lehet fújjolni mert 12 éves vagyok.Tudom, hogy ilyen korba gyerek szerelem meg minden.Csak, hogy én jóval éretebb vagyok a kortásaimnál.És igen szerelmes vagyok!Lehet, hogy pár év múlva rájövök, hogy tényleg csak gyerek szerelem volt meg minden.De most tényleg nagyon fáj sőt szerintem most a legrosszabb, mert egy folytába csak rá gondolok.Szerintem lehet egy 12 éves is szerelmes végülis miért is ne!Én már közel másfél éve szeretem nagyon.És nem csupán rajongok utána, mert nem a külseje miatt szeretem.A megismerkedésünk után egy hónappal ébredtem rá, hogy szeretem.
2014. jan. 18. 19:18
 17/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon romantikus, édes dolog! :) Én alig lettem 13 éves decemberben, és szerelmes lettem. Sajnos sosem jöhet szóba, az a srác már foglalt! :/ Te kibe vagy szerelmes?
2014. jan. 18. 19:25
 18/27 anonim válasza:
#17 kire gondoltál?
2014. jan. 18. 20:21
 19/27 anonim válasza:
65%

13.vagyok:

Lehet,hogy a 16 évesek között nincsenek igaz szerelmek,de attól 13 évesen miért ne lehetne igazi?Ha érett,akkor meddig várjon valaki?40 éves koráig?Nem a 16.században vagyunk,ahol a lányoknak szüzen kellett férjhez menniük!Ezzel most nem azt mondom,hogy a 13 évesen,ahogy megjelenik az első szerelme,egyből lefeküdjön vele!Csak kiállok az érett 13 évesek jogaiért!:D

2014. jan. 18. 20:40
 20/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! :D
2014. jan. 18. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!