Mi a véleményetek azokról a kamaszodó (11-13 éves) gyerekekről, akik szerelmesek, és álmodoznak, bármit megtennének érte?
Most nem fellángolásra hanem igaz szerelemre gondolok.
Kort és nemet is írj!
#6, hol szólítottalak meg konkrétan téged? Persze, nem szó szerint ezt írtad, ahogyan a többiek sem, de a pontos szóhasználaton fennakadni nem vezet sehová.
Sejtettem, hogy le leszek pontozva.
Szerintem aranyos dolog. :)
10évesen szerelmes voltam egy akkor 14 éves fiúba. Aztán ez folyatódot... 11, 12, 13 évesen is...
A mai napig nem keveredtem ki belöle. Ha ránézek, még mindig elmosolyodom. :)
Persze ö az a fajta fiú, akibe mindenki szerelmes lesz egyszer, de van benne valami...
A szeretet pedig megint más, én most annyira szeretek valakit, hogy néha mikor meglátom (ritkán találkozunk), elsírom magam, annyira boldog vagyok. :)
14/L
S mi van akkor,ha igaz szerelmem van 13 évesen??:)
Attól,hogy nagyon cuki,meg aranyos a tini szerelem,vannak olyan emberek akiknél kb.9 hónapja tart a szerelem és nem csak álmodozik hanem szeret és viszont szeretik?! Már érett egy kapcsolatra?!
13/l
(nem rólam volt szó,az egyik barátnőmről ;) )
13.vagyok:
Lehet,hogy a 16 évesek között nincsenek igaz szerelmek,de attól 13 évesen miért ne lehetne igazi?Ha érett,akkor meddig várjon valaki?40 éves koráig?Nem a 16.században vagyunk,ahol a lányoknak szüzen kellett férjhez menniük!Ezzel most nem azt mondom,hogy a 13 évesen,ahogy megjelenik az első szerelme,egyből lefeküdjön vele!Csak kiállok az érett 13 évesek jogaiért!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!