Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kamaszodó (11-13 éves) gyerekekről, akik szerelmesek, és álmodoznak, bármit megtennének érte?

Figyelt kérdés

Most nem fellángolásra hanem igaz szerelemre gondolok.

Kort és nemet is írj!

2014. jan. 17. 15:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
18%
Szia szerintem ez nem gáz egyáltalán én is mindent megtennék Molly-ért csak sajna nem tetszek neki de ilyen az élet By : Alex a kutya
2014. jan. 17. 16:05
 2/27 anonim ***** válasza:
32%
11-13 évesen igaz szerelem....persze. Nézd meg Rómeó és Júlia hova jutott...
2014. jan. 17. 16:05
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Hát, nme hiszem hogy ilyen kis korban már lehet igaz szerelem, de az álmodozás az természetes. Addig nincs baj, amíg egy oldali marad.
2014. jan. 17. 16:46
 4/27 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy természetes dolog. Én 12 éves koromban egy 18 éves, végzős fiúba voltam "szerelmes". Álmodoztam, sírtam miatta, depressziós szerelmes verseket írtam és néha nagyon-nagyon nevetségesen viselkedtem. Még szerencse, hogy ő értelmesebb és érett volt, és hamar lekoppintott, nem hagyta, hogy hitegessem magam. Akkor megszakadt a szívem és egy évig szenvedtem miatta, de nyilván azóta rájöttem, hogy mennyire volt "igaz szerelem" az a gyermeki fellángolás.. semennyire..

Kérdező, te is rá fogsz majd jönni erre. Csak komolytalanná teszed magad azzal, hogy ilyen szavakkal dobálózol. Szép dolog a szerelem, és igen, ilyen idősen is lehet "szerelmesnek lenni", de nem véletlenül van megkülönböztető neve a diákszerelemnek, gyerekszerelemnek a felnőtt érzésektől. :)

19L

2014. jan. 17. 17:00
 5/27 anonim ***** válasza:
53%
Hogy az előttem szólóknak ellentmondjak: mikor 12 évesen beleszerelmesedtem valakibe, évekig kitartott az érzés, még azután is, hogy a rendszeres találkozgatások megszűntek. Nem, nem távolról imádtam a srácot, eléggé bizalmas viszonyunk volt, pontosan ismertem az összes hülyeségét, az agyműködését, a szemléleteit, hogy mi mozgatja, a hibáival együtt képes voltam elfogadni. Elhamarkodott olyasmit kijelenteni, hogy X-es korhatár alatt csak rajongásra hajlamos az ember.
2014. jan. 17. 19:23
 6/27 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam ilyet, kedves utolsó...
2014. jan. 17. 19:29
 7/27 anonim ***** válasza:
63%
Olyan igazi mély szerelem nincs ebben a korban,tényleg nincs.Gyerekszerelem van ami akár tarthat több évig is,de nem olyan,mint amit egy felnőtt képes érezni,pusztán azért,sem,mert ahhoz megfelelő szellemi,lelki érettség is társul arról nem is beszélve,hogy fizikai vonzalomban teljesedik ki a szeretkezés által,na ugye egy 11-13 éves ilyet normális esetben nem él át.Hányszor éreztem,hogy ez most komoly szerelem tatorr 1-2-3 évig is a legutolsó ilyen 15-18 éves koromig tartott egy fiú iránt akivel kapcsolatba kerültem,mert színjátszóstársak voltunk,beszéltünk,de távolról rajongtam érte tehát nem jöttünk össze,mindig csak Ő járt a fejemben,teljesen beleszerettem.Volt 6-11 éves korom között is még a szájra puszi is volt kézfogással,mindent együtt csináltunk,de ezek elbújhatnak a mellett amit 19 évesen tapasztaltam meg mikor összejöttem a vőlegényemmel. Teljesen normális tiniként az álmodozás,a plátói szerelem,sőt sokkal jobb,mint amikor 13 évesek "komoly kapcsolatosdit" játszanak.
2014. jan. 17. 19:37
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
*tartott
2014. jan. 17. 19:39
 9/27 anonim ***** válasza:
70%
Hát én 12 és fél éves múltam, de még senki iránt nem éreztem valamiféle szerelmet.. Ebben a korban szerintem felesleges ilyenen gondolkozni. Én például csak röhögök rajta, ha valaki ilyen idősen szerelmeskedik. Ráér az ember ilyenkor még.
2014. jan. 17. 20:00
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmes álmodozás leginkább a kamaszkorra jellemző. Az igaz szerelmet nem lehet definiálni, hiszen mikor azt érzed,h szerelmes vagy, mindig úgy érzed,h ez most nagyon mély. Annyi,h ilyen kiskamaszkorban leginkább plátói szerelmekről van szó.
2014. jan. 17. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!