Mi a véleményetek azokról a kamaszodó (11-13 éves) gyerekekről, akik szerelmesek, és álmodoznak, bármit megtennének érte?
Most nem fellángolásra hanem igaz szerelemre gondolok.
Kort és nemet is írj!
Ez egy természetes dolog. Én 12 éves koromban egy 18 éves, végzős fiúba voltam "szerelmes". Álmodoztam, sírtam miatta, depressziós szerelmes verseket írtam és néha nagyon-nagyon nevetségesen viselkedtem. Még szerencse, hogy ő értelmesebb és érett volt, és hamar lekoppintott, nem hagyta, hogy hitegessem magam. Akkor megszakadt a szívem és egy évig szenvedtem miatta, de nyilván azóta rájöttem, hogy mennyire volt "igaz szerelem" az a gyermeki fellángolás.. semennyire..
Kérdező, te is rá fogsz majd jönni erre. Csak komolytalanná teszed magad azzal, hogy ilyen szavakkal dobálózol. Szép dolog a szerelem, és igen, ilyen idősen is lehet "szerelmesnek lenni", de nem véletlenül van megkülönböztető neve a diákszerelemnek, gyerekszerelemnek a felnőtt érzésektől. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!