Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mivel szeretnétek...

Kamaszok! Mivel szeretnétek foglalkozni?

Figyelt kérdés
Mikor döntöttètek el hogy ezzel szeretnètek foglalkozni? Lègyszi nemet ès kort is irjatok!

2014. jan. 10. 21:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
39%
Már ugyan nem tartozom a kamasz kategóriába, de leírom, hogy 15-16 évesen én is pszichológus akartam lenni, mint sokan közületek :) Aztán átgondoltam a dolgot...igazából szívesen dolgoznék emberekkel (fogok is, csak nem úgy), de a pszichológia szak magában biztosan nem érdekelne. Meg valahogy éreztem, hogy nem ezt kell csinálnom. Szóval most azt tanulom, amit igazán szeretnék csinálni, és már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jó helyen vagyok:)
2014. jan. 13. 12:58
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő mennyi pszichológusnak készülő ember van, nem is értem mi vonz titeket ebben...

Én matematikus szeretnék lenni es egyetemen tanítani. Már pár éve ez a tervem.

18/L

2014. jan. 13. 18:23
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy én többnyire elérhetetlen dolgokban gondolkozom. :D Szívesen lennék tűzoltó, boncmester, orvos, de érdekel a pszichológia, és művészet is.

17/L

2014. jan. 14. 07:06
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy valaki azért lepontozott, mert nem érdekel a pszichológia, ez komoly személyes sértés volt, mi? :D
2014. jan. 14. 11:54
 35/38 anonim válasza:

Azért pontoztak le mert a válaszod nem válaszol a kérdésre.

De engem személy szerint érdekelne hogy mivel foglalkozol.

2014. febr. 16. 12:22
 36/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Én 99% hogy rákkutató szeretnék lenni 1 hónapja döntöttem el mikor legyőztem a rákot. Érdekel még az antropológia is, a Dr. Csont ihletett meg :)

14/L.

2015. febr. 27. 13:11
 37/38 anonim ***** válasza:
Közgazdász. :)
2015. febr. 27. 21:45
 38/38 anonim ***** válasza:
Én oxyológus szeretnék lenni... A János kórház traumatológiára érkező rohammentő ihletett meg
2015. febr. 28. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!