Kamaszok! Mivel szeretnétek foglalkozni?
Figyelt kérdés
Mikor döntöttètek el hogy ezzel szeretnètek foglalkozni? Lègyszi nemet ès kort is irjatok!2014. jan. 10. 21:30
31/38 anonim válasza:
Már ugyan nem tartozom a kamasz kategóriába, de leírom, hogy 15-16 évesen én is pszichológus akartam lenni, mint sokan közületek :) Aztán átgondoltam a dolgot...igazából szívesen dolgoznék emberekkel (fogok is, csak nem úgy), de a pszichológia szak magában biztosan nem érdekelne. Meg valahogy éreztem, hogy nem ezt kell csinálnom. Szóval most azt tanulom, amit igazán szeretnék csinálni, és már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jó helyen vagyok:)
32/38 anonim válasza:
Elképesztő mennyi pszichológusnak készülő ember van, nem is értem mi vonz titeket ebben...
Én matematikus szeretnék lenni es egyetemen tanítani. Már pár éve ez a tervem.
18/L
33/38 anonim válasza:
Az a baj, hogy én többnyire elérhetetlen dolgokban gondolkozom. :D Szívesen lennék tűzoltó, boncmester, orvos, de érdekel a pszichológia, és művészet is.
17/L
34/38 anonim válasza:
Örülök, hogy valaki azért lepontozott, mert nem érdekel a pszichológia, ez komoly személyes sértés volt, mi? :D
35/38 anonim válasza:
Azért pontoztak le mert a válaszod nem válaszol a kérdésre.
De engem személy szerint érdekelne hogy mivel foglalkozol.
36/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Én 99% hogy rákkutató szeretnék lenni 1 hónapja döntöttem el mikor legyőztem a rákot. Érdekel még az antropológia is, a Dr. Csont ihletett meg :)
14/L.
2015. febr. 27. 13:11
38/38 anonim válasza:
Én oxyológus szeretnék lenni... A János kórház traumatológiára érkező rohammentő ihletett meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!