Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mivel szeretnétek...

Kamaszok! Mivel szeretnétek foglalkozni?

Figyelt kérdés
Mikor döntöttètek el hogy ezzel szeretnètek foglalkozni? Lègyszi nemet ès kort is irjatok!

2014. jan. 10. 21:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vagyok benne teljesen biztos, mert nagyon nehéz és rengeteget kell tanulni, de orvos szeretnék lenni azt hiszem. Ez elég rég motoszkál bennem és a bátyám is orvosin van... 9. oszályos vagyok, elég kis városban lakom Romániában, így itt nincs természettudomány szak magyarul és nem akartam másik városban lenni, így matek-infós vagyok, de itt is van végig elég jó mértékben bió, fizika és kémia. 14L
2014. jan. 11. 11:24
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem rég gondolkoztam és ezek a lehetőségek jöttek fel:

-fordító,

-szóvivő,

-újságíró,

vagy ha nem is pont ezek, mindenképp a médiában szeretnék dolgozni, vagy kommunikációval kapcsolatos munkát végezni. Mindig pörgő és beszédes vagyok, egyszerűen nekem ez a testhezálló életcél. Tudom, még nagyon sok időm van a pályaválasztásig, és tudom, hogyha meg szeretnék ezekből élni, akkor nagyon jól kell végeznem a munkám, mert nagyon sok ember érdeklődik a média, a kommunikáció iránt. Azt még kihagytam, hogy tévébeli háttérmunkás is szívesen lennék, de ez majdnem biztos, hogy nem fog összejönni. :D

13/L

2014. jan. 11. 12:20
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiáter, vagy valamilyen orvos, vagy legalábbis természettudománnyal foglalkozó.

14/L

2014. jan. 11. 13:02
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Tanár. Azt nem tudom, hogy pontosan mikor döntöttem el, de 7.-es koromban merült fel ez bennem először.

16/L

2014. jan. 11. 13:19
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 6-7 éves korom óta ügyvéd szerettem volna lenni,most vagyok 17 és még mindig az szeretnék,de akárkivel beszélek erről egyből lehurrognak meg kinevetnek,hogy "Jaj ügyvédből Dunát lehet rekeszteni" meg,hogy ez csak egy divatszakma meg ilyenek,de elsős korom óta azért tanultam,hogy ügyvéd lehessek :)

Még van 1 évem így továbbtanulás előtt,majd akkor eldöntöm,hogy érdemes lenne-e megvalosítani az álmom vagy inkább keresni kéne egy másik foglalkozást.

Most beszéltem 2 ügyvéddel (egyik nemrég befejte be a másik már olyan 10 éve a szakmába van), mind a ketten azt mondták,hogy ha ez a vágyam ne adjam fel,főleg ne mások miatt :)

Majd látjuk.

De amúgy szívesen lennék kozmetikus/műkörmös egy szép kis szalonnal, rendezvényszervező/esküvő/ vagy belsőlakberendező is. Van még pár elképzelésem,de komolyabban az ügyvéden kívül egyik szakma után se néztem utána,hogy mik az árny oldalai stb.

Remélem azért mire odakerül a sor addigra tudni fogom.

2014. jan. 11. 14:09
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a néhol értelmetlen megfogalmazásért, csak pár helyen átírtam és nem olvastam rendesen végig,hogy értelmes-e.

A befejte az fejezte be akarna lenni.

2014. jan. 11. 14:12
 17/38 anonim ***** válasza:
74%

Fogalmam sincs. Semmi nem érdekel.

13/L

2014. jan. 11. 18:28
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátásban fogok elhelyezkedni Tirolban. 17/F
2014. jan. 11. 19:29
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig én is ügyvéd szerettem volna lenni, de aztán tudatosult bennem hogy akkor én akár egy kegyetlen bűnelkövető kirendelt ügyvédje is lehetek? Miért is védenék meg egy brutálisan vérben fagyott idős nő meggyilkolojat? A pénz ennyit nem ér. Na meg amúgy sincs jogi egyenlőség Magyarországon.
2014. jan. 11. 19:32
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

1. Az ügyvédnek nem kötelessége bárkit elvállalnia

2. Van olyan ügyvéd aki válásokkal foglalkozik ,van ingatlanokkal stb. A lényeg,hogy nem muszáj neked bíróságokra járni, de a legtöbb pénzt azzal tudod 'bezsebelni'. De írjátok meg ha tévedek.

2014. jan. 11. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!