Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mivel szeretnétek...

Kamaszok! Mivel szeretnétek foglalkozni?

Figyelt kérdés
Mikor döntöttètek el hogy ezzel szeretnètek foglalkozni? Lègyszi nemet ès kort is irjatok!

2014. jan. 10. 21:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Énekesnő, rendezvényszervező, lakberendező, orvos (gyermek/plasztikai/szülés - /=vagy), ügyvéd

Valaki írta, hogy elsős kora óta azért tanul, hogy ügyvéd legyen. Velem hasonló a helyzet az orvosival kapcsolatban.:) Már 4 évesen mondogattam, hogy orvos leszek. Igaz, én alsóban abszolút nem tanultam, szóval mondhatni, hogy ötödik osztály óta az orvosi miatt tanulok.:) Anyu már túlságosan beleélte magát, annyira, hogy csalódna, ha más lennék...

Az éneklés 7-8 évesen kezdett el komolyabban énekelni, de már kiskoromban is mindig énekelgettem.:) 6 éves korom óta zongorázok, ennek köszönhetően nagyon jó a hallásom, hangom is van, járok énekórákra is. Persze azért nem élem bele magam, de imádnám.

A többi amit írtam 14-15 éves korom körül kezdett el énekelni.

Jelenleg (az éneklés mellett) leginkább a rendezvényszervezés érdekel, de szerencsére még csak 10.-es vagyok.

16L

2014. jan. 11. 20:44
 22/38 anonim ***** válasza:
68%

Én óvónőnek vagy alsós tanárnak készülök :)11.-es vagyok, így vészesen közeledik a pályaválasztós... Valószínűleg ilyesmi szakokat jelölök be elsőnek. Aztán még gondolkodtam újságírásom. Sokak szerint megvan hozzá a tehetségem, suliújságba is írok cikkeket, úgyhogy kedvem ehhez is van. :) Aztán... rendezvényszervező, valami divattal, ruhákkal, varrással, alkotással kapcsolatos. Vagy amihez kell a rajztudás és fantázia. Lakberendező, ilyesmi. (Most nem jut eszembe más.. :D)

Esetleg nyitnék egy saját szépségszalont. Manikűr, pedikűr, masszázs, szoli...stb. Sok "álmom" van. :D

16L

2014. jan. 11. 20:58
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskola második osztálya óta újságíró, mostanában már inkább tolmács/szakfordító vagy lakberendező.
2014. jan. 12. 00:11
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Tolmács, idegenvezető, szakfordító vagy pszcihológus, még nem vagyok biztos benne, de pár éve a nyelvek és az írás is érdekel, már elég régóta olvasok és nézek filmeket angolul, anglisztikára szeretnék menni, esetleg pszccihológiát tanulni. Faktnak magyart és németet fogok (túl jó az angoltanárom, hogy elmenjek tőle) aztán meglátjuk mi lesz. A művészet is érdekel, de képzőművész nem szeretnék lenni, bár sokak szerint lehetnék, nem olyan gimibe mentem, és annyira nem vonz az abból való megélés, talán későbbiekben egy galéria tulajdonosa is szívesen lennék, ott a nyelvtudást is hasznosítani tudom, valamint sok érdekes emberrel találkozhatok, és elég pörgős lenne nekem. Csináltam személyiségteszteket amik szerint olyan munkát kell keresnem, ami nem monoton, mert hamar megunnám és nem csinálnám olyan hatékonyan. :)

16/L

2014. jan. 12. 00:36
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Én 14 éves lány vagyok. Most vagyok 9.-es egy nyelvi tagozatos gimnáziumban. Szeretem a nyelveket, de kb. szeptember óta a matek a mindenem. Rengeteg tanulással talán lehetne belőlem alkalmazott matematikus. A fizikát is nagyon szeretem.

Egyébként érdekesek a válaszok. Nagyon sokakat érdekel ugyanaz. Profizoló Forever:D Szerintem nincs olyan ember, akit az ne érdekelne.

2014. jan. 12. 11:04
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,tévedsz :) Engem például hidegen hagy ez az egész profizoló.
2014. jan. 12. 12:58
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
#25: Nope. Azt sem tudom, mi az a profilozó.
2014. jan. 12. 13:10
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

1. Újságíró

2. Tolmács/szakfordító

3. Marketingmenedzser

4. Lakberendező

5. Idegenvezető

6. Hivatásos hajléktalan

7. Egy hipergazdag üzletember felszínes és ostoba felesége

8. Fotós

2014. jan. 12. 13:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Kriminálpszichológus.
2014. jan. 12. 14:43
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Politikus, katona, esetleg valami rendfenntartó szervezet tagja. 15/F Amikor rájöttem mennyi abnormális dolog folyik a világban, amelyeken változtatni kéne.
2014. jan. 12. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!