Kamaszok! Mivel szeretnétek foglalkozni?
Szia!
17 éves leszek lassan, én vegyészmérnöknek készülök. Hogy mikor döntöttem el? Már 8.-ban ennek megfelelően biokémia tagozatra felvételiztem. :)
16L
Profilozó. :)
Már nagyon régóta, 5. óta érdekel a pszichológia, és mikor láttam egy epizódot a Gyilkos elmékböl, jött a felismerés, hogy kriminálpszichológus. :)
13/L
Állatorvos,vagy fogorvos,esetleg gyógyszerész szeretnék lenni.Amióta az eszemet tudom,azóta ezek érdekelnek.Most emelt óraszámba tanulom a fizikát és a bioszt,és így se gondoltam még meg magam.:)
15/L
Jogász vagy kriminálpszichológus szeretnék lenni. :)
17/L
Már nem vagyok kamasz, de pályaválasztás előtt állok.
Katona, régész, vagy nemzetközi tanulmányok érdekelnek. Még nem döntöttem.
Egyébként nem sértésnek, szerintem jó szakmák, de minden 2. ember jogász, vagy kriminálpszichológus szeretne lenni?
M.o.-on nem olyan ez, mint a filmekben emberek, nagy csalódás lesz, ha arra számítotok!
De durva, hogy milyen sokan akarnak pszichóra járni :) Nálunk még nem volt ez.
Kérdező, én most vagyok elsőéves az egyetemen (pszichológián, profilozónak készülök). Lényegében az utolsó utáni pillanatban jöttem rá, mi érdekel és mit akarok csinálni, így azt tudom mondani mindenkinek, hogy ha még bizonytalanok, semmivel sem késtek el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!