Kamaszok! Ki döntötte már el, hogy mivel akar foglalkozni a jövőben?
Nyugodtan leírhatjátok, hogy mi az a munkakör, és hogy miért.
Ja, meg kort és nemet is !
KÖszi !
én grafikus szeretnék lenni :) jól tudok rajzolni, és így vmi rajzsuliba akarok majd menni.. 1 tantárgy, és az egyetlen, amihez értek :D
L/14
Állatorvos szeretnék lenni. Imádom az állatokat, és szeretnék velük foglalkozni.
13/L
Már elnézést !!!
Miért pakolásszátok át folyton a kérdéseimet ? Nem értem ! Kamaszokhoz szóló kérdésemet a Kamaszok témakörben tettem fel, akkor mégis mit keres itt ??? Jó témakörben volt...
Nem tudom. Faterom azt akarja, hogy villamosmérnök legyek, anyám azt, hogy ügyvéd vagy ilyesmi, nagyanyám azt, hogy orvos/pszichológus.
Hogy én mit akarok? Egy zenekarban szeretnék gitározgatni. Nincsenek nagy elvárásaim az élettől. Legyen kaja, szállás, bulik. Egyenlőre...
17/F
A pszichológiai pálya mellett tettem le a voksom,tudom már milyen suliba megyek,stb.De még semmi se biztos,majd jönnek maguktól a dolgok,lehet kapok jobb lehetőséget is. Időm van,az biztos. (:
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!