Most komolyan, valaki légyszi irja le nekem mivel érdemes manapság foglalkozni, ami nem rabszolgamunka és a saját lábamon állok?
Sajnos a mai munkahelyeknek már nincs meg az az előnyük a vállalkozással szemben, hogy fix, biztonságos hátteret nyújtanak. Bármelyik pillanatban kirúghat valami kattant elmebajos. Bármi történhet.
Vállalkozásba szeretnêk kezdeni. Ha van rá mód gyártanék készítenék valamit, de bármi megfelel.
Nagyon fiatal vagyok, 21, illegàl dolgokon is gondolkoztam de rájöttem, hogy nem éri meg. Itt magyarországon lehetetlen csinálni.
Szóval.... Valami tiszta dolog kéne
Művészeti (üvegtervezés) de ahhoz egy kicsit nagyobb kezdőtőke kêne.
Kb 120 ezrem lenne kezdésnek.
Basszus már!!! Mi az, hogy rabszolga munka? Minden munka megköveteli, hogy odafigyeléssel és felelősséggel dolgozz. Ezért ezt a részét nem is értem. Ha csak nem arra célzol, hogy olyan munkát akarsz, ahol nem kell dolgozni...
Vállalkozás.
120 ezerből? Akkor meglátásom szerint kicsit rabszolgamunkáskodj még. Egyszemélyes Kft.-nél 100 ezer a törzstőke, kb 20 ezer az ügyvédi költség, és még sehol nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!