Miért nem képesek megérteni, hogy ez nekem fontos és tényleg csak addig csinálom míg úgy érzem hogy jó?
15éves lány vagyok. 2éve végtagi problémákkal küzdök, idén vagyis tavaly.. kiderült hogy a gerincemmel is van egy "kis" probléma.. (egy rossz mozdulat és simán lebénulok csípőtől lefelé..) emellé hozzájön hogy a sport az életem egy nagyon fontos része. Mindenre gyógyírom..képtelenségnek tartom hogy nélküle létezzek..nagyon szeretem és nagyon fontos nekem!
Az én drága "barátnőim" (annyira barátnők, hogy az első adandó alkalommal kibeszélnek..) pedig egyszerűen le idióta hülyéznek mert tuti hogy a srác miatt járok aki tartja (jó igaz hogy többek voltunk egymásnak mint barát de kapcsolatunk mára teljesen sportolói illetve baráti)és egyszerűen kiakasztanak azzal hogy folyamatosan a hibát keresik benne..de mindenben, ha egy nap kócosabb a haja tuti meg bszott valakit meg hasonlók.. -.-
Illetve nyilvánosan és privát módon is teljesen le hülye idiótáznak, ami nem érdekelne, mert miért is érdekelne más ember véleménye..?! de sok ember olyan előítélettel van egyből hogy hihetetlen..pedig annyira nem durva a hetem..
-Hétfő: dupla tesi, ló, kondi
-Kedd: edzés (erősítés és torna)
-Szerda: tesi, kutyás túra (1,5-2óra terepen)
-Csütörtök: edzés
-Péntek: kondi, tánc
-Szombat: kondi, ló (esetleg fellépés..)
-Vasárnap: ló, pihi
Szóval annyira nem durva..és szeretem csinálni!
Mégis hogy értessem meg velük, hogy ez nekem így nagyon(!) jó..? olyanokról nem is tudnak hogy lebénulhatok csak annyit sejtenek hogy nagy a baj mivel nem beszélek róla meg mert eljárok orvoshoz.. (karom repedve volt, akkor mentem mikor lilult, mentő bevitt 2napra rá lóval terepeztem stb.:D)
Mégis csak ők azok akikkel beszélhetek (burkoltan, mert mindenről nem..)'csaj' dolgokról, akik elmondják ha valami szarul áll..akik ha 'A' srác megbánt.. :/
Szóval ötlet?
Elég szomorú, hogy ilyen felelőtlenül gondolkodsz. Lesz*rod mi lehet veled, és csak a mának élsz, ami a te esetedben nem éppen jó.
De Te tudod...
Ne haragudj, kérdező, de te nagyon ostoba és felelőtlen vagy. Nem szokásom csúnyát mondani, de itt már én is csak ismételni tudom az előttem szólót: aki hülye, haljon meg.
Te tényleg titkolod ezeket a szüleid előtt? Tényleg azt hiszed, hogy olyan nagyon jó lesz, amikor majd lebénulsz és évtizedekig pelenkáznak otthon, sosem lesz munkád, sem családod, sem önálló életed? Ülsz egy székben és bámulsz k az ablakon...?
Nevetséges, ahogy próbálsz felvágni arra, milyen "kemény" vagy - tagadhatod, de ez süt a soraidból -, de én legszívesebben lekevernék neked egy hatalmas nagy pofont. Aki nem képes megbecsülni az életet, az nem is érdemli meg..
Hát hallod, megáll az eszem! A saját szüleiddel hazudozol és még büszke is vagy rá mondván:..okosan lehet sok mindent titkolni!" Minek is elmondani anyucinak, hiszen én már felnött vagyok és tudok dönteni! Te tényleg csak a mának élsz:,,képes vagyok rá, hogy önmagammal végezzek!" Nagyon nagy dicsőség amire igazán büszke is lehetsz! Szóval inkább nem mondok semmit csak annyit, hogy megérdemled a sorsodat! Sportolj csak egyfolytában, akkor is, ha káros az egészségedre hisz, mit számit, ha úgyis könnyen végzel magaddal!
Felelőtlen és éretlen lány!
Azért nem képesek megérteni, mert szeretnek téged!
Csak a jót akarják neked és nem azt, hogy kerekesszékben ülj életed végéig.Amugy mielőtt megölnéd magad gondolkoz el azon, hogy ha megteszed akkor nem neked fog fájni hanem nekik.Gondolj már bele mennyire fájni fog nekik, hogy:
1.saját lányuk már segitség nélkül járni se tudd
2.aztán meg ennek fejében még meg is öli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!