Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el megérteni...

Hogyan kezdjem el megérteni az antropozófiát?! Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
A könyvtárból kikölcsönöztem Rudolf Steiner egyik könyvét. Körülbelül 10x kellett elolvasnom az első oldalt,hogy egyáltalán felfogjam mit is akar közölni! Most a 8. fejezetnél járok. Rettentő érdekes dolgokat ír.Lehet azért van ez,mert egyből a lecsóba csaptam?! Ha a közepén kezdtem, hol az eleje?! Valaki segítsen,mert már teljesen össze vagyok kuszálódva...
2012. júl. 30. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Hát R. Steiner elsőre valóban elég nehéz, de érdekes.

Kezdetnek az antropozófia szemléletébe való bevezetésként ajánlanám: Georg Kühlewind: A normálistól az egészségesig

Kláris Kiadó. Sz. kapható is, de könyvtárban is megtalálni. Nagyon érthetően és ugyanakkor pontosan -gyakorlatokat is közölve - vezeti be az olvasót ebbe a létszemléletbe. :)

2012. júl. 30. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Próbáld meg úgy, ahogy Steiner!

Először kezd a teozófiával, amely szerint minden vallás vallás egyenrangú. Azután jelentsd ki, hogy tévedés, mert a világ összes vallása egy rakás sz*r a felsőbbrendű, és egyetlenigaz kereszténységgel szemben.

2012. júl. 30. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi köszi:)
2012. júl. 30. 19:58
 4/5 öregnéne ***** válasza:
2012. nov. 25. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Agyonbonyolított marhaság az, melyben rendkívül sok érdekes dolog is van.

Legjobban jársz, ha hagyod a fenébe - ezeknek mindnek egyetlen titkos kultusz az alapja/magja/irányítója.

2013. szept. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!