Kamaszok! Újévi fogadalmak?
Én megfogadom, hogy egészségesebben fogok élni, elkezdek sportolni, elkezdem megvalósítani az álmaimat és többet leszek a családommal és a barátaimmal.
Ti mit fogadtok meg?
16L
Bevezetni a rendszeres sportot az életembe.
Több időt szánni a kapcsolataimra nem elhanyagolni senkit!
Elkezdem élni az életem és megvalósítom az álmaim.
+Ugye a jó suli választás így továbbtanulásnál :DD
14/l
Nyárra lefogyni az egészséges súlyomra, nyári munkát keresni, és nem csinálni túl nagy hülyeségeket a jövő évben. :D
15/L
Jo alak nyarra
Rendszeres sport
Legalabb 4,5-os atlag
Tanulas,tanulas,tanulas
Leszarni a rosszakaroimat
Nem foglalkozni a b*nkokkal
Jobban figyelni a barataimra
Kicsit megprobalom visszafogni a stresszelesem,mert mar nem normalis,amit csinalok
14L
#10: Pont ez a lényeg.. A mindennapokban "megfogadott" dolgok megvalósításából nem lesz semmi.. Az Új év sokaknak lehet inspiráló és szimbolikus :)
Az más, hogyha mérgedben vagy csalódottságodban megfogadsz hirtelen valamit, abból ne lesz semmi. De ha vársz egy adott pillanatra, mikortól megfogadod, hogy minden más lesz és lezárod a múltat, abból esetleg valami jó is kisülhet. :)
5-ös válaszát adom.:D
Semmi. Nem kellenek idióta fogadalmak ahhoz, hogy véghezvigyek valamit.
Kérdező, szerintem hülyeség, amit utoljára írtál.
Speciel nekem a mindennapokban megtett "fogadalmak" (bár ezek nem fogadalmak, hanem határozatok) sokkal nagyobb részét tartottam be eddig, mint az újévieket. Sőt szerintem eddig egy újévi sem jött össze.
Szóval kinek hogy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!