Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti szoktatok meséket...

Kamaszok, ti szoktatok meséket nézni?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, és imádom a meséket! ^^ Jelenleg a Barbie meséket nézem végig. :D Utána pedig a klasszikus hercegnős meséket (Szépség és a Szörnyeteg, Csipkerózsika stb.) fogom megnézni, mert még nem láttam őket, csak könyvben olvastam őket régen. :)
2013. dec. 30. 15:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én szoktam:) de nem ilyen hercegnőset, hanem pl. Hupikéktörpikék. ezen kívül most nem jut eszembe. 13L
2013. dec. 30. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:

Néha, ha rám jön. A régebbi disney meséket szeretem :)

16l

2013. dec. 30. 16:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Néha szoktam akár disney akár olyan meséket is amelyek még a szüleim gyerekkorában is mentek. Sőt. nyáron a 18 éves bátyámmal néztünk Pokemont :DD
2013. dec. 30. 17:03
 4/17 anonim ***** válasza:
én is szoktam :) általában nem célom hogy megnézzem, hanem megtalálok egyet, és megnézem :)
2013. dec. 30. 17:06
 5/17 anonim ***** válasza:

Én is szoktam. :D Mondjuk a Barbie-s mesékért nem vagyok oda, de a régi Disney-seket (Oroszlánkirály, Aladdin, Szépség és a Szörnyeteg, Kis hableány) imádom, illetve a régi rajzfilmsorozatokat (Tom és Jerry, Scooby Doo) is szeretem.

17/L

2013. dec. 30. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam, inkább amiken felnőttem, Oroszlánkirály, Lilo és Stitch, Barbie mesék, Kölykök a 402-es tanteremből, Witch, társaik :D Meg most nézegetem az új animációsokat, pl. pár éve Táncoló talpak 2-t moziban néztük barátnőkkel, Croodékat velem egykorú fiúhaverral, ő akarta :D Aztán Aranyhaj és a nagy gubanc, Brave, stb.

16/L

2013. dec. 30. 18:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Spongyabobot szoktam nézni :DD vagy nemtudom mennyire számít a family guy mesének,de az a kedvencem :D vagy még a Clewland show(lehet rosszul írtam) :D 14/L
2013. dec. 30. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:

Sokat is. Az ember el se hinné ,de rengeteg mögöttes tartalom van egy-egy mesében, amit már nem gyerek, hanem felnőtt fejjel végig nézni, teljesen más. A Disney meséket éni is nagyon szeretem!

19/L :)

2013. dec. 30. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem nagyon nézek tévét, de amúgy imádom a meséket.:D

13/L

2013. dec. 30. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Én is. :) Imádom. Amiket előttem felsoroltak azokat is, és nemrég találtam a youtubeon a Locsifecsi Mártát. :D Meg nézek egy orosz mesét is (Luntik)

Meguntatatlanok.. :)

16L

2013. dec. 30. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!