Kamaszok, ti szoktatok meséket nézni?
Hat en nem epp ilyen meseket szoktam.
Inkabb ilyen animacios film, pl. most neztem meg valamelyik nap a moziban a Jegvarazst. Hat nekem hihetetlenul tetszett!! Nem tudom, hogy gaz-e, szerintem nem az. :) O, meg az Aranyhajat, a Gru-kat es a Jegkorszak osszes reszet imadom! :D Baratnommel mindig elmegyunk az ilyeneket megnezni (o is nagyon szereti), es hat nem tudom, de szerintem nagyon viccesek, mi mindig olyan jokat nevetunk a poenokon. :D
14/L
Én is szoktam. :D Most a spongyabobra kattantam rá, de szoktam nézni régi disney rajzfilmeket is, vagy animációt (jégkorszak, shrek, stb). :)
17/L
Persze!Nekem ezek a befutok: Flintstone csalad,Johnny Bravo,Fecsego tipegok,Boci es Pipi,En vagyok Menyus,Dexter laboratoriuma,Jetson csalad,Hodito hodok,Fosterek haza kepzeletbeli baratoknak...es meg sorolhatnam:)
13/L
South Park
Káromkodnak ezerrel, de rengeteg mondanivalója van, és tanul belőle az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!