Kamaszok! Újévi fogadalmak?
Én megfogadom, hogy egészségesebben fogok élni, elkezdek sportolni, elkezdem megvalósítani az álmaimat és többet leszek a családommal és a barátaimmal.
Ti mit fogadtok meg?
16L
én 25 kg-ot szeretnék fogyni(nem vagyok kövér csak nehéz)
és elkezdem tervezni a jövőmet
leszokok a csunya beszédről
4 átlag elérése évvégén
jobb alak elérése nyárra
jobban figyelek arra hogy mit eszek
leszokok a kőrömrágásról
agresszió csökkentése
több időt leszek a barátaimmal,családda
nyári munkát keresni
15/L
Sokkal többet sportolni, kedvesebbnek lenni mindenkivel, új barátokat szerezni, és leszokni az idegeskedésről. :)
BUÉK!
Semmit. :) De tényleg.
Ha az ember el akar határozni valamit, ahhoz nem kell, hogy újév legyen.
továbbra is folytatom a testépítés
megpróbálom tökéletesíteni az alakomat
min. egyszer berúgok (eddig még csak alkoholt sem ittam)
szerzek magamnak nőt->elvesztem a szüzességem
kipróbálom a füvet
legalább 3-szor bulizok
több havert szerzek
összegyűjtök 100.000 FT-ot
ürességet érzek az életemben és vmiért úgy érzem ezek hiányoznak...
16/F
Semmit sem fogadtam meg sosem, most sem fogok. Max annyi tervem van a jövő évre, hogy talán nekiállok kicsit kondizni, aztán úgysem lesz belőle semmi, nekem ehhez nincs türelmem.
"min. egyszer berúgok (eddig még csak alkoholt sem ittam)
kipróbálom a füvet
legalább 3-szor bulizok"
Most nem mondom azt, hogy ezek k..rva sekélyes célok (de, inkább mondom: azok), meg hogy 16 évesen ne akarj feltétlenül füvezni. Egyébként ezeket egy hét alatt meg lehet csinálni, minek ehhez fogadalom.
"ürességet érzek az életemben és vmiért úgy érzem ezek hiányoznak..."
Az alkohol, fű meg 100 ezer forint? A többit még megértem.
most mi a f**zt kell kritizálni ?!
eddig sosem voltam egy buliban sem nem is hívtak sehová...szal csak egyszer kiakarom próbálni milyen berúgva lenni, illetve,hogy milyen fű. egyébként sem tudnám magamat elengedni,mert mindig szorongok/feszélyezett vagyok,de nem akarok drogos/alkoholista lenni!
csak utálom ezt a sz*ros monoton kis életem...
(7.es voltam)
Soha semmit nem fogadtam meg, és most sem fogok. Minek? Ilyen "fogadalmakat" a mindennapokban is teszek, aztán vagy elfelejtem, vagy inkább mégse csinálom meg.
Max. megfogadom, hogy holnap megtalálom a telefon töltőmet, mert azt biztos megcsinálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!