Kamaszok, ti fogjátok engedni a gyerekeiteknek, hogy telefonozzanak?
Csak engem akaszt ki, hogy mindenhol azt látom, hogy a gyerekek kezében állandóan ott van a telefon?
Múltkor családi vacsoránál a rokonságban a gyerekek 10 percet nem bírtak ki anélkül, hogy meg ne néznék, nem-e történt valami fontos a világhálón.
Én nem akarom, hogy az én gyerekeim is ilyenek legyenek. Persze tudom, 10 év alatt sokat változik a világ, kb. ennyi év múlva vállalok gyereket, lehet addigra már teljesen természetes lesz, hogy mindenki a telefonján kommunikál élő beszéd helyett... Én ezt nem akarom, szerintem ez borzalmasan hangzik. :(
Pesze. Ameddig nem megy a tanulás, viselkedése és a szociális élete rovására, addig azt csinál vele, akkor, amt, és ameddik akar.
14/L
a gyerek a szülőt utánozza
miért vatjuk el, hogy olvasson, ha mi kezünkbe nem veszünk egy könyvet, vagy állandóan az RTL-t bámuljuk vagy sa telefonunkat nyomkodjuk
és igen felnőttként is ingerszegény sokszor egy családi összejövetel és rá kell nézni az fbre twitterre történt e vmi érdekes
Igen, megváltozott a világ
a kütyük nélkül nem tudunk létezni, csak ez engem személy szerint nem zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!