Ti mennyi pénzt adtok a gyerekeiteknek erdei sulira?
Szia!
Attól függ, mekkorák a csemetéid.
Az elsős fiamnak semennyit sem adok, mert még nem tud bánni a pénzzel. A nyolcadikos nagylányomnak napi 500.- Ft-ot adok, ami legalább egy jégkérmre elég. Ha ezen felül akar vinni, akkor azt a saját összegyűjtött zsebpénzéből hozzáteszi.
Szia!
A fiam 15 a lányom 14 éves. Akkor lehet én is napi 500 forintot fogok adni. A strandon sajnos nagyon pofátlan árakkal lehet találkozni.. Egyszerűbb lenne csomagolt ételt vinnük? Esetleg a boltban még itt megvehetném nekik, és akkor azt elvihetnék.
Szia
Nálunk sem vihetnek pénzt magukkal. A tanárok fizetnek mindent a közös kasszából.
Szia!
Mint már írtam, a napi 500.- Ft-t tulajdonképpen fagyipénz. Másra nem is kell, hiszen a táborban mindent megkapnak, nagyon éhesek tehát nem maradhatnak.
Mivel a csemetéid már nem kicsik, nyugodtan magyarázd el nekik azt a rendszert, miszerint a strandi étel-ital árusok három hónap alatt akarják megkeresni egy évi jövedelmüket és ennek köszönhetően - tisztelet a kivételnek - pofátlan árakon dolgoznak.
komoly ez a napi 500 Ft?
Mi sem vagyunk gazdagok, de egy napos osztálykirándulásra szoktam 3000Ft-t vinni...
Szerintem ha megteheted akkor naponta 1000-2000 Ft-t adj a gyerekeidnek.
Én 5 naposra 4000-et vittem, mondjuk inkább 5000-et kellett volna, mivel minden nap egy jégkrémet plussz egy üccsit bedobtam, és utolsó napra nm maradt, és pont akkor volt nagyon meleg... (Bár én Visegrádi-hg.-ben voltam, ott gondolom vmivel elvileg olcsbbak a cuccok, mint a strandon.) 3 napra én aztmondom vihenetk 2-3 ezer forintot, büfére nem lesz elég, de jégkrémet bekaphatnak belőle... Amúgy ha képesek arra, hogy ne szórják a pénzt, hanem csak, ha valamit nagyonszeretnének lehet nekik adni, de ha para, hogy elköltik egyből az egészet, akkor ne...
14/F (Tavaly voltam erdeibe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!