Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi pénzt adtok a...

Ti mennyi pénzt adtok a gyerekeiteknek erdei sulira?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A lányom és a fiam jövőhéten mennek erdeibe és nem tudom, hogy mennyi pénzt kéne nekik adni. 3 napra mennek balatonra. Jó idő lesz, strandok nyitva, gondolom vesznek a büfékben maguknak valamit.. Ti mennyit adtok?
2012. máj. 2. 14:04
1 2 3
 1/23 klopusz ***** válasza:
82%

Szia!

Attól függ, mekkorák a csemetéid.

Az elsős fiamnak semennyit sem adok, mert még nem tud bánni a pénzzel. A nyolcadikos nagylányomnak napi 500.- Ft-ot adok, ami legalább egy jégkérmre elég. Ha ezen felül akar vinni, akkor azt a saját összegyűjtött zsebpénzéből hozzáteszi.

2012. máj. 2. 14:10
 2/23 A kérdező kommentje:

Szia!

A fiam 15 a lányom 14 éves. Akkor lehet én is napi 500 forintot fogok adni. A strandon sajnos nagyon pofátlan árakkal lehet találkozni.. Egyszerűbb lenne csomagolt ételt vinnük? Esetleg a boltban még itt megvehetném nekik, és akkor azt elvihetnék.

2012. máj. 2. 14:14
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Szia, nekem negyedikes a fiam, nálunk a tanító nénik nem engedik meg, hogy pénzt vigyenek magukkal. Több pénzt szednek, mint a valós költség, és a fagyit, jégkrémet is közösen veszik, így ilyen gond nálunk nincsen. Így legalább nincs az, hogy a szegényebb gyerek nézi, hogy a többiek mire szórják a zsebpénzüket...
2012. máj. 2. 14:16
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Szia

Nálunk sem vihetnek pénzt magukkal. A tanárok fizetnek mindent a közös kasszából.

2012. máj. 2. 14:23
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
lemaradt: 13 éves, hetedikes a lányom :-)
2012. máj. 2. 14:24
 6/23 klopusz ***** válasza:
93%

Szia!

Mint már írtam, a napi 500.- Ft-t tulajdonképpen fagyipénz. Másra nem is kell, hiszen a táborban mindent megkapnak, nagyon éhesek tehát nem maradhatnak.

Mivel a csemetéid már nem kicsik, nyugodtan magyarázd el nekik azt a rendszert, miszerint a strandi étel-ital árusok három hónap alatt akarják megkeresni egy évi jövedelmüket és ennek köszönhetően - tisztelet a kivételnek - pofátlan árakon dolgoznak.

2012. máj. 2. 15:03
 7/23 anonim ***** válasza:
59%

komoly ez a napi 500 Ft?

Mi sem vagyunk gazdagok, de egy napos osztálykirándulásra szoktam 3000Ft-t vinni...

Szerintem ha megteheted akkor naponta 1000-2000 Ft-t adj a gyerekeidnek.

2012. máj. 2. 15:08
 8/23 anonim ***** válasza:
60%
12 és 14 éves lányaim vannak.Egy napos osztálykirándulásra én is 3000 Ft-ot adok fejenként.Ha több nap,tegyük fel,mondjuk 3,akkor a kisebbnek 7-8000 Ft-ot adok,a nagyobbnak 9-10000 Ft-ot.Szerintem kicsit kevés az 500 Ft.Ha megtehetitek,akkor szerintem érdemesebb lenne 5000 Ft-ot adni.Nehogy az legyen,hogy nem tudja azt megvenni,ami a többinek is van.
2012. máj. 2. 16:08
 9/23 anonim ***** válasza:
62%
15 éves vagyok és én egy hétre kapok (kirándulás persze) 5000-et
2012. máj. 2. 16:39
 10/23 anonim ***** válasza:
77%

Én 5 naposra 4000-et vittem, mondjuk inkább 5000-et kellett volna, mivel minden nap egy jégkrémet plussz egy üccsit bedobtam, és utolsó napra nm maradt, és pont akkor volt nagyon meleg... (Bár én Visegrádi-hg.-ben voltam, ott gondolom vmivel elvileg olcsbbak a cuccok, mint a strandon.) 3 napra én aztmondom vihenetk 2-3 ezer forintot, büfére nem lesz elég, de jégkrémet bekaphatnak belőle... Amúgy ha képesek arra, hogy ne szórják a pénzt, hanem csak, ha valamit nagyonszeretnének lehet nekik adni, de ha para, hogy elköltik egyből az egészet, akkor ne...

14/F (Tavaly voltam erdeibe.)

2012. máj. 2. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!