Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi pénzt adtok a...

Ti mennyi pénzt adtok a gyerekeiteknek erdei sulira?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A lányom és a fiam jövőhéten mennek erdeibe és nem tudom, hogy mennyi pénzt kéne nekik adni. 3 napra mennek balatonra. Jó idő lesz, strandok nyitva, gondolom vesznek a büfékben maguknak valamit.. Ti mennyit adtok?
2012. máj. 2. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Én anno 14 évesen Balatoni táborra 10e Ft-ot kaptam 10 napra azaz napi egy ezrest. Tudták hogy tudok beosztással élni, és ha jól emlékszem egy 2-3 ezrem meg is maradt a tábor végére.

18/f

2012. máj. 2. 16:49
 12/23 anonim ***** válasza:
63%

Én egy hétig voltam és hét ezer forintot kaptam szükség is volt rá.

15/L

2012. máj. 2. 17:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Én két napos kirándulásra megyek idén, 2000-5000 Ft-ok kapni. Elég sokat szoktam kapni, pedig többször volt már, hogy a pénz majdnem felét visszahoztam. Szerintem egy napra egy ezres lenne a megfelelő, két napra két ezres és így tovább... Lehet, hogy akar majd venni jégkrémet, az ABC-ben vesz egy üveg vizet mert elfogyott és nincs üvege, amibe vizet tudna tölteni, lehet, hogy szeretne venni egy kis szuvenírt, vagy ne adj' Isten eltéved, és kéne pénz a buszjegyre/vonatjegyre... bár ez már inkább az idősebb diákokra vonatkozik. Tehát szerintem 1000Ft/nap a megfelelő. Bár én most, ha lehet, semmit nem szeretnék elkölteni a táborra kapott pénzből, mert gyűjtök valamire, inkább jó sok enni, innivalót bepakolok és valahogy csak kihúzom vele a két napot. :) 16/L
2012. máj. 2. 21:20
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia! Mikor mi mentünk még általánossal 3 napos osztálykirándulásra, anyu napi egy ezressel számolt. Ezen kívül adott még 3000 forintot, amit vissza kellett adnom, csak hogy legyen nálam vészpénz, ha éhes vagyok vagy taxira, ha eltévedek egyedül. Mondjuk mi magunk vettünk ebédet, nem csak fagyira kellett. Én a helyedben 4000-et adnék, amiből majd 2 vissza kell adni, ha hazajött. Itthon bevált ez a módszer, azóta is mindig így van, ha elutazom.

18L

2012. máj. 2. 21:52
 15/23 anonim ***** válasza:
45%

en 3 napos osztalykirandulasra vittem 20 ezret, de megmaradt belole. mi mondjuk minden este mentunk etterembe, meg ide-oda, de a belepoket osztalypenzbol fizettuk.

erdei suliba 15 ezret vittem, az nagyjabol el is fogyott.

2012. máj. 3. 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:
45%

Én a tavalyi 3 napos erdei sulira (akor 6.-os voltam) kaptam költőpénznek azthiszem 5000Ft-ot és még ilyen 'dugi tartalék'-ból vittem 3000Ft-ot.:) Igaz ebből csak energiaitalokat vettünk szinte, meg chipset.. Ezen éltünk, mivel a tábori kaja olyan szinten ehetetlen volt. Pedig nem vagyok finnyás, elkényesztetett városi lányka.. Tanyán élek, szinte mindent megeszek, de amit ott adtak az valami borzasztó volt...

Szóval SZERINTEM legalább egy 5000-et adj nekik fejenként.:)

2012. máj. 3. 17:36
 17/23 anonim ***** válasza:
az en lányom is 3 naposra megy a jövő hónapban én 5000 Ft-ot adok neki kap 2000-et vészhelyet esetére
2012. máj. 3. 19:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell lepontozni azt,akinek van miből adni a gyerekének?
2012. máj. 3. 20:30
 19/23 anonim ***** válasza:

500 ft naponta? 1 jégkrém? Könyörgöm, egyen 1 jégkrémet, és ennyi? Nézze, ahogy a többiek már a 3.-at eszik?

Napi 1000 ft már reálisabb.

Húgom 5.-es, ő napi 1000 ft-ot visz majd, bár nem költi el az egészet.

2012. máj. 3. 21:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Azért vicces válaszok jönnek. :) 8.-os vagyok,és,oké,nem a Balatonra (hanem az Északi-középhegységbe) mentünk osztálykirándulásra,de könyörgöm 2000 ft-ot vittem,és 500ft-ot haza is hoztam.Kaját,ilyesmit osztálypénzből kaptunk,de gondolom a tanár vesz nekik ebédre pizzát,vagy ilyesmit.Én 3000 ft-ot adnék neki.

14.L

2012. máj. 5. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!