Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mennyire betegen...

Kamaszok ti mennyire betegen mentek még be suliba?

Figyelt kérdés

2013. dec. 25. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
utálok pótolni, ezért mindig bemegyek, kivéve, ha lázam van. de van olyan osztálytársam is, aki csak azért hagyja ki a sulit, mert csak pár órát aludt... nekem is volt már ilyen mégis bementem. sulibetegségem sem szokott lenni :)
2013. dec. 29. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Jelenleg megvagyok fázva, orrom bedugulva, kis köhögés, ezzel még simán bemegyek, ha lázas vagyok, hányok, akkor már dokit látogatok.:) 16/L
2014. jan. 7. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Orrfolyás, megfázás, köhögés, torokfájás (kiv.: ha nem vírusos torokgyulladásról van szó), fejfájás. - ezekkel bemegyek.
2014. jan. 8. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
A legkisebb betegség tünet után nem megyek suliba, ugyebár nem akarunk senkit sem megfertőzni. :)
2014. jan. 8. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
enyhe tödűgyuszi :$ XD mondjuk még csak az elején voltam, és nem estem bele jobban, de már egy kis 20°-os levegőtől 3 órán át köhögtem, de akkor is bementem volna ha temetnek :D
2014. jan. 10. 18:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Úgy van, hogy akkor nem vagyok suliba ha annyira lehúz a betegség, hogy feküdnék egésznap csak. /ilyenkor "nagy a baj" már nálam mert máskor 10 percet nem tudok a seggemen megmaradni/

Ilyenkor általában lázas szoktam lenni. De ez kb. 1 évente 1 alkalom és 3 napig tart max.

2014. jan. 24. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
24%

Itt csak ilyen eminensek vannak akik még 40 fokos lázzal és hányásos fosós betegen is bemennek a suliba, sőt még kérik az orvostól hogy kérem ne írjon ki?!:D:D

Ez komoly?!

Na, ne legyetek már ennyire álszentek.

Írok egy rendes kamasz véleményt ehhez a kérdéshez.

Én sajnos ritkán vagyok suliidőben beteg, most 9.-es vok, 7.-be voltam komolyan legutoljára, de akkor is 2-3 nap alatt teljesen meggyógyultam. De igyekszek minden évben 10 napot hiányozni legalább, most 8-nál tartok, ezek nagyrésze elalvás:D. Néha megpróbálom kiíratni magam dokival, de ritkán teszem, nem szoktam semmikkel bemenni, félek hogy észrevenné és akkor oda a bizalom:D. Így ált.-ban szülő igazolja.

Hát hogy mennyire betegen megyek még be? Mondjuk ha már nagyon icuri picurit betegnek érzem magam és hőemelkedésem van már otthon maradok és gyorsan kiíratom magam jónéhány napra:D.

2014. jan. 25. 00:29
 18/19 Makrányi Noémi válasza:
Nekem van hogy egy torokfájásnál is itthn maradok legtöbbször csak ha lázas vagyok
2014. ápr. 16. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha reggel fáj a torkom, és nehezen nyelek akkor én még bemegyek. És a suliban amikor ráz a hideg fáj a fejem, szédülök, akkor szólok a tanárnak!
2014. ápr. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!