Köhögés, torokfájás orrfújás még oké, de ezekhez erős fejfájás vagy láz esetén már irány a doki.
2013. dec. 25. 20:07
2/19 anonim válasza:
Ha lázas vagyok csak akkor nem megyek. De egy kisebb megfázással még igen.
2013. dec. 25. 20:07
3/19 anonim válasza:
Ha csak 99%-ba biztos a gyomrom se magyek suliba (nem akarok befosni) de az előzőkkel is egyetértésbe vagyok.
2013. dec. 25. 20:39
4/19 anonim válasza:
Volt olyan hogy reggel 40°-os lázzal is bementem és nem volt baj.
De elő fordult az is hogy náthás voltam. Kíírt az orvos. lejárt a "szabadságom" és az első órán elhánytam magam. Nem akartam hazamenni de a második hányásomnál már haza zavartak.
Szóval legtöbb alkalommal bemegyek, az orvostól is mindig kérem hogy ne írjon ki.
2013. dec. 25. 21:37
5/19 anonim válasza:
Volt, hogy bementem lázasan, köhögve, megfázva, nem nagyon szeretem kihagyni a sulit.
2013. dec. 25. 21:54
6/19 anonim válasza:
Folyamatos orrfolyás,fújás,rossz közérzet. Egyszer meg is szédültem és az egyik tanárom szerint lázas is voltam, de utána jobban voltam, nem mentem haza.
2013. dec. 25. 22:39
7/19 anonim válasza:
Mikor fsok hányok, esetleg nem tudok lábra állni..
Tavaly 2. félévben 5nap hiányzásom volt azis csak azért mert kórházban döglődtem..:D
2013. dec. 26. 09:10
8/19 anonim válasza:
Látom azért vannak még életrevaló kamaszok is szép számmal, több ilyen kellene, mint ti :)
Olvastam én már itt olyan kérdést, hogy a "kisasszonyt" az apja elvitte Bécsbe vásárolni suliidőben, emiatt kihagyott egy dolgozatot, és még ő volt felháborodva, hogy az édesanyjának ez nem igazán tetszett...
2013. dec. 27. 10:47
9/19 anonim válasza:
Amikor nem tudok lábra állni, meg amikor lázas vagyok, akkor itthon maradok. Minden mással megyek suliba, max alszok a padon:D
2013. dec. 28. 17:23
10/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen óráim lennének. Mert ha anatómia van akkor oda még akkor is be mennék ha a halálomon lennék. :D De ha lázas vagyok, fagy annyira fáj a torkom, hogy nyelni nem bírok meg köhögök akkor már nem megyek suliba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!