Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mennyire betegen...

Kamaszok ti mennyire betegen mentek még be suliba?

Figyelt kérdés

2013. dec. 25. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Köhögés, torokfájás orrfújás még oké, de ezekhez erős fejfájás vagy láz esetén már irány a doki.
2013. dec. 25. 20:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha lázas vagyok csak akkor nem megyek. De egy kisebb megfázással még igen.
2013. dec. 25. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha csak 99%-ba biztos a gyomrom se magyek suliba (nem akarok befosni) de az előzőkkel is egyetértésbe vagyok.
2013. dec. 25. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan hogy reggel 40°-os lázzal is bementem és nem volt baj.

De elő fordult az is hogy náthás voltam. Kíírt az orvos. lejárt a "szabadságom" és az első órán elhánytam magam. Nem akartam hazamenni de a második hányásomnál már haza zavartak.

Szóval legtöbb alkalommal bemegyek, az orvostól is mindig kérem hogy ne írjon ki.

2013. dec. 25. 21:37
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy bementem lázasan, köhögve, megfázva, nem nagyon szeretem kihagyni a sulit.
2013. dec. 25. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatos orrfolyás,fújás,rossz közérzet. Egyszer meg is szédültem és az egyik tanárom szerint lázas is voltam, de utána jobban voltam, nem mentem haza.
2013. dec. 25. 22:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mikor fsok hányok, esetleg nem tudok lábra állni..

Tavaly 2. félévben 5nap hiányzásom volt azis csak azért mert kórházban döglődtem..:D

2013. dec. 26. 09:10
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Látom azért vannak még életrevaló kamaszok is szép számmal, több ilyen kellene, mint ti :)

Olvastam én már itt olyan kérdést, hogy a "kisasszonyt" az apja elvitte Bécsbe vásárolni suliidőben, emiatt kihagyott egy dolgozatot, és még ő volt felháborodva, hogy az édesanyjának ez nem igazán tetszett...

2013. dec. 27. 10:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem tudok lábra állni, meg amikor lázas vagyok, akkor itthon maradok. Minden mással megyek suliba, max alszok a padon:D
2013. dec. 28. 17:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen óráim lennének. Mert ha anatómia van akkor oda még akkor is be mennék ha a halálomon lennék. :D De ha lázas vagyok, fagy annyira fáj a torkom, hogy nyelni nem bírok meg köhögök akkor már nem megyek suliba.
2013. dec. 28. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!