Kamaszok, ti betegen, lázasan bírnátok egész nap feküdni az ágyban, vagy felkelnétek időnként csinálni valamit?
Általában ha épp nem vagyok a meghalás szélén vagy nem alszom, akkor ágyban laptopozom, néha tévézek. Amúgy szoktam olvasni, keresztrejtvényzeni, ilyesmi. Én is beteg vagyok, anyu azt mondta ma reggel is, hogy maradjak otthon, de én menni akartam. Talán holnap már nem megyek...
17L
Nem tudnék semmit nem csinálva ágyban feküdni. Egyszer, amikor még nem volt laptopom, két 500 oldalas könyvet olvastam el egy betegség alatt, felkeltem, gyógyszer, kaja, olvastam, aludtam, kaja, gyógyszer, és éjszaka is volt.
Most, hogy van laptopom, azon vagyok egy keveset, de ha tényleg kemény a betegség, akkor átvonulok a napppaliba a nagy tévére, és Trónok harca vagy hasonló sorozat, amit már végignéztem maratont tartok. :)
16/L
Én 1 évben 1szer vagyok beteg, de akkor annyira, hogy 1 hétig kóma :D Semmit nem bírok csinálni, kb 20 deka szárazkekszet eszek meg megiszok 14 liter ásványvizet. Ennyire emlékszem. Ilyenkor apáék beköltöztetnek a nappaliba, és egész nap szól a HIT Music. XD A legutóbbi betegségemböl kb annyi maradt meg, hogy szólt a Just Can't Get Enough a Depeche Mode-tól :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!