Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mi lehet? Rettenetesen fáj...

Edus83 kérdése:

Ez mi lehet? Rettenetesen fáj a fenék csontom és az egész medencém, ilyen lenne ha tágulnak a csontok? Szörnyű se aludni, se ülni, se feküdni nem tudok, lehet valami ideget nyom valami?

Figyelt kérdés
És azt érezhetem ha a babám éppen fordul befelé???Olyan mintha keresztbe lenne és ez is elég kellemetlen!!Tapasztalatok???Vagy csak én vagyok ilyen gyenge?????32heteske
2009. dec. 13. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz, ezek a vajúdás jelei!Nálam ugyan ez volt!És csak erősödött!36 hetesen volt, és visszatartót kaptam!még 3 hetet kihúztam vele!
2009. dec. 13. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Arra hogy érezheted -e hogy befordul a babád, arra konkrétan írom, hogy IGEN. Nekem is először keresztbefeküdt vagy 1-2 napig, aztán "befordult". A másik bajhoz nem igazán tudok hozzászólni, lehet hogy nagyon nő a méhed és a csontok mozognak emiatt.Védőnő nem tudna valamit javasolni?

2009. dec. 13. 09:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugi, nálam ugyanez a helyzet, már hetek óta. A babám már a 29. héten befordult, azt nem éreztem, de a medence és farcsont fájdalom ismerős :) Még teljesen zárva vagyok, és minden rendben, sőt ez az orvosom szerint teljesen normális.
2009. dec. 13. 09:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Hú picit be tojtam!!!!!!!Ha erősödik megyek a dokihoz.31hetesen nem szeretnék szülni:((!!!Azért köszi lányok
2009. dec. 13. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ennyire fáj, szerintem ez még nem a szülés. Nekem annyira fájt, hogy gumimatracon aludtam. Kiírt napon szültem.
2009. dec. 13. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, de már elmúlt. Fájt nagyon a farokcsontom, alig bírtam az ágyban helyezkedni. Volt, hogy ülésnél is éreztem, hogy fáj. Olyan volt, mintha jól ráestem volna. Épp tegnap tűnt fel, hogy elmúlt.

A befordulásról itt többen írták, hogy nem érezték, én is kíváncsi vagyok rá nagyon, hogy a szülésre be fog-e fordulni a babánk, remélem igen.

31+3 hetes

2009. dec. 13. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! A fenékcsontom nekem speciel hónapok óta fáj, egyre jobban. Már minden mozdulatra érzem, néha járni is nehezemre esik, de ha bejáródik akkor is érzem és picit sántítok emiatt. Szerintem ez a súlygyarapodással függ össze. Nem reménykedek benne hogy elmúlik, még 10 hét van a szülésig remélem utána nem lesze vele gond.
2009. dec. 13. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: annyit tennék még hozzá hogy eddig 8 kg-t híztam összesen (60-ról 68 kg-ra)de úgy látszik már ez is sok.
2009. dec. 13. 13:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére ma elmúlt remélem csak az idő változás volt!!:))
2009. dec. 13. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 2 hete fáj nagyon valahol a farcsontomnál, annyira, hogy csak sántítva és nagyon lassan tudok menni. Az orvos szerint a baba nyom egy ideget. Holnapra vagyok kiírva, reggel voltam vizsgálaton, méhszáj teljesen zárt, fájások nincsenek, szóval semmi jele annak, hogy megindulna a szülés.

40 hetes kismama

2009. dec. 14. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!