11/23 anonim válasza:
nekem barna medvés van pomponos fülekkel,marha jól néz ki
12/23 A kérdező kommentje:
Borsodi vagyok... azért mondom, amúgy is nagy a szegénység, a miskolci plázában meg pont kapni.. szóval minden tele van vele. :D
2013. dec. 24. 22:29
13/23 anonim válasza:
Én ilyenekkel miért nem törődök?:O
18/L
14/23 anonim válasza:
Dehogynem. :D Én Baranya megyei vagyok, de nálunk is televan az egész megye ezzel a tragédiával.
15/23 anonim válasza:
Azokat unom, akik unalmukban elkezdenek utálni random embereket hasonlóan random dolgok miatt. Nincs jobb dolgotok?
16/23 anonim válasza:
Én nem vagyok kamasz, de sokszor találkozok kamaszokkal a munkám miatt, és engem is idegesít :) mindenkinek ilyenje van. Békés megye.
17/23 anonim válasza:
Pest megyében lakok. Kínaiban szinte csak ilyen sapkát láttam, de aztán kifogtam egy sima feketét...
Eleinte tetszett, de nem akartam tucat lenni. Ja meg ez a norvégmintás nadrág is nagyon elterjedt, ahogy látom.
18/23 anonim válasza:
Ne addódjatok, Erdély is tele van , de szerintem szánalmasak, én nem venném fel, de amúgy sem hordok sapkát. Szinte mindenkinek olyan van, aki ugymond követi a divatot. Szerintem már csak egy farok hiányzik. :DD 14L
19/23 anonim válasza:
Debrecen is tele van ezzel,de engem nem zavar.Ha tetszik nekik,hadd hordják.
20/23 anonim válasza:
Ne is mondd! A falra mászok ezektől a sapkáktól! Én egyébként is utálom a sapkákat, de ez...
Végül, is aranyos meg minden, de nálunk kb. mindenkinek ilyen van... Na, hát azért nem lesz nekem ilyenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!