Kamaszok! Ti nem unjátok már ezeket az okostelefonokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:04
2/29 anonim válasza:
Énsem, mivel egy félig gomb nélküli Nokia 5310et nyúzok:D
3/29 anonim válasza:
Az elején furcsa volt, de aztán megszerettem, mert tényleg sokat tud, és pl. iszonyat jó fényképeket csinál (telefonhoz képest).
4/29 anonim válasza:
Nem,mivel nincs. :( Most pl.: a samsung la fleur és az x8 között vacilálok,de sok kérdést tettem fel és mindekttőt lefújjogták. :(
5/29 anonim válasza:
Samsung S5230-ám van,la fleur,de már nem azt csinálja,amit én akarok,lassan tölt be az ingyen facebook,és már csak néha tölt be az is.Unom ezt is,unom az okostelefonokat is,nekem csak egy wifi hiányzik.
6/29 anonim válasza:
Én nem unom az enyémet. Imádom.:D
14/L
7/29 anonim válasza:
Nem, nem is értem: hogy lehetne megunni? Mert Ha játszani akarok, ha netezni, chatelni emailezni, fotózni, videózni, zenét hallgatni, stb ezzel megtehetem, mert ott van a zsebembe.
8/29 anonim válasza:
Nekem sincs, úgyhogy nem unom.:D
Mondjuk szerintem tök fölösleges dolog, pénzkidobás, de ha valakinek ez kell, hát áldásom rá.
13/L
9/29 anonim válasza:
kérdező kifejtenéd hogy mit értesz azon hogy megunni? mert használni lényegébe mindenre lehet.
10/29 A kérdező kommentje:
egyik okosabb, mint a másik. nem tom minek kell ezeket bonyolítani. én még jól elvagyok a 3 éves nokiámmal.
tudtommal ez az okostelefon téma a kamaszoknál is tombol. akinek nincs az g-á-z.
2011. jún. 28. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!