Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti szoktatok kreatív...

Kamaszok, ti szoktatok kreatívkodni?

Figyelt kérdés
Pl. gyöngyfűzés, rajzolás, varrás.
2013. dec. 22. 16:30
1 2
 1/13 anonim válasza:
13%
Ez most komoly?? Elég idejemúlt. Tumblr, twitter, facebook,
2013. dec. 22. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Rajzni régebben rengeteget rajzoltam,meg egy halom képeslapot csináltam meg mindenféle kis apróságokat,ezek a dolgok elmúltak. Rajzolni néha még szoktam,de meglátszik a rajzaimon,hogy pár éve nem foglalkozok vele komolyabban.

Viszont 2 éve vettem egy varrógépet,és azóta imádok varrni,anya megtanított,illetve kaptam könyvet abból is ellestem egy-két dolgot. Nagyon sok ruhámat alakítottam már át (varrni csak egy-két egyszerűbb darabot) meg ajándékba is szoktam kisebb dolgokat varrni.

Nem tudom mennyire kreatív dolog ,de most kezdtem bele a műkörömépítésbe. Minden eddiginél nehezebb. Nem is gondoltam. A minták rajzolása megy, a zselé felvitelén pedig van még,mint gyakorolni,illetve az építésen is,de próbálkozom.

Gyöngyöt fűzni pedig picinek se fűztem,inkább rajzolás,festés,vagdosás,ragaszgatást élveztem meg sokat öntöttem gipszet meg sok ilyen sógyurmát csináltunk.

17l

2013. dec. 22. 16:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Remélem az első komment szarkasztikus volt... Fél életem Tumblin töltöm, de semmi nem pótolja a jó kis teaivós, zenehallgatós, rajzolós délutánokat. Kötni és varrni is tanulgatok, de még nem mondanám hobbinak. Rajzolni szeretek nagyon, öt órákat szoktam festeni, most rengeteg karácsonyi ajándékot csináltam barátnők barátainak :)

16/L

2013. dec. 22. 16:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyöngyöket nem szeretem, de varrok, rajzolok, festek stb.
2013. dec. 22. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kreatívkodjatok kamaszok, nagyon jót tesz az agynak főleg sok tanulás után.

Próbáljatok ki minél több dolgot.

Batikolás, agyagozás, pasztellkréta, kötés:-)

2013. dec. 22. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Az ilyesmi nem az én világom. Ha már művészetek, akkor zene. Imádok énekelni (és nyilván tudok is :D), és tudok zongorázni. Bár ez nem számít gondolom kreatívkodásnak :D

Szóval nem szoktam. Kár lenne erőltetni, mert szimplán nem értek hozzá.

2013. dec. 22. 16:53
 7/13 anonim válasza:
100%
Gyöngyöt fűzök,rajzolok,varrok,ékszergyurmázok.
2013. dec. 22. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Életnagyságú bábukat készítek gipszből és újságból és egy 6 méter magas fáról irányítgatom hogy mozogjon
2013. dec. 22. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Rajzolni szeretek, szerencsére megy is. :) Járok is a kisképzőbe külön rajzra. :)

Kis ajándékkártyákat meg ilyesmiket szoktam csinálni, kis apróságokat szeretek csinálni. :) Az ilyen kézügyességi dolgokat szeretem. :)

17L

2013. dec. 22. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Minecraft 4ever:D
2013. dec. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!