Kamaszok, ti szoktatok kreatívkodni?
Figyelt kérdés
Pl. gyöngyfűzés, rajzolás, varrás.2013. dec. 22. 16:30
11/13 anonim válasza:
Én nem szoktam. Rajzolni azért nem, mert nem tudok (jó most nem arról van szó, hogy a pálcikaemberek szintjén megrekedtem, hanem, hogy olyan igazán szépen nem).
Gyöngyfűzéshez, kötéshez nekem baromira nincs türelmem. El sem tudnám képzelni, hogy leülök, és akkor 2 óráig kötök Szerintem max 10 perc után feladnám. Igaziból egy kicsit irigylem azokat, akik képesek gyönyörű dolgokat alkotni. Nekem nem megy.
A zene az már sokkal inkább az én területem, de az nem igazán számít annak.
12/13 anonim válasza:
én általában lovasfelszereléseket varrok. mást nem igazán szeretek, esetleg még rajzolni, de ezt ritkán teszem itthon :) 16/l
13/13 anonim válasza:
Sosem szoktam.A kézügyességem sem az igazi,viszont a nagyobb gond az,hogy nincs türelmem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!