Kamaszok, mit kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 12:53
1/28 anonim válasza:
Play Station,kettő játékkal.
Vagy telefon.
Ez jut eszembe de ird le a korod és a nemed.
2/28 anonim válasza:
Én egy új telefont szeretnék, már ki is néztem. A pénz meg van hozzá, mert én egészíteném ki, de még kicsit bizonytalan vagyok. Mielőtt végleg eldől a dolog, beszélek apum ismerősével, aki telefonokkal foglalkozik. :)
3/28 anonim válasza:
swarovski fülbevalót,könyveket,ajándékutalványokat,pénzt és meglepiket:)
15L
5/28 anonim válasza:
Szülinapomra és karácsonyra kaptam egy Sony Xperia SP-t, de még kapok egy Seiko SNK809 karórát, de az nem olyan drága. A telefonból 30.000-t én fizettem.
7/28 anonim válasza:
Én egy laptopot kaptam, pedig nem kértem. :/ Tudom, hogy nem állunk jól anyagilag, szóval nem is értem, de nagyon örülök neki, mert a régi gépem már nagyon lassú volt, és állandóan lefagyott.
9/28 anonim válasza:
Még maradt szülinapi és névnapi pénzem is, szóval lehet beruházo kegy telefonra, de még nem tudom.
10/28 anonim válasza:
SzJG 4-5, Bábel, Adidas parfüm, csokis dezodor (Balea), ruhák, fülbevaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!