Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok, mit kértek karácsonyra?

Kamaszok, mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Én még nem tudom, lehet, hogy pénzt, tetoválógépre gyűjtök.
2013. nov. 6. 17:52
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Mondja az, aki még egy percet sem nélkülözött...

Azt, hogy legyen olyan, mint a többi nap. Ilyenkor látszik az igazán, hogy amit én családnak nevezek nem más, mint 5 ember kényszeres együttélése, de ettől függetlenül kívánom, hogy mindenki másnak teljen kellemesen a karácsony és érezze jól magát a családjával, én azt hiszem végigiszom inkább az egészet és készülök a Szilveszterre.

2013. nov. 6. 18:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Puha, meleg köntöst és egy mamuszt.
2013. nov. 6. 18:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát igazából mi inkább Mikolásozunk, karácsonyra nem ajándékozunk, csak a többség akkor igen :)
2013. nov. 6. 18:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazából tudom, hogy az ajándékozásról szól, de a szüleimmel már néhány évben csak elmegyünk valahova vásárolni néhány holmit, amire esetleg szükségem van, ilyesmi...:) Bár igaz idén valószínűleg valamilyen karórát fogok kapni, mivel a mostani már használhatatlan kezd lenni, igaz, a szüleim azt mondták, nem érdekes milyen árcédulájú tetszik, de olyan 25-30 ezer fölé semmiképpen se szeretnék menni, nem akarok visszaélni a lehetőséggel... Más ajándékot meg ha úgy gondolják vesznek, de igazán nem kell, tehát...:)

Illetve talán a motoromhoz kapok kisebb kiegészítőket. (Markolatgumi, motoroskesztyű... Keresztapukám tudja, hogy ezek kellenek, és mivel nagy motoros valószínűleg megkapom, bár ezt nem kérem konkrétan, de felhívta anyumat, aki konkrétan megkérdezett engem, el tudok-e menni kesztyűket nézni, mekkora a jó...:D)

Nos szerintem ennyi.:)

15/F

2013. nov. 6. 18:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Kérni konkrétan nem kérek semmit, de esélyes, hogy kapok egy új laptopot.

És most pontozzatok le megint, mintha én kapnám a világ legdrágább ajándékát, és valami elkényeztetett kis k**rva lennék ;D

2013. nov. 6. 19:01
 6/15 anonim válasza:
100%

Én egyelőre nem tudom. Ha jó fellépők lesznek valahol, akkor fesztiválbérletet biztosan, feltéve ha jön velem valaki :) Egyébként pénzt biztosan, hogy vegyek magamnak olyat, amire egyébként sajnálnám a pénzt. Gondolok itt drágább alapozóra, ruhára (mármint ruha ruhára, alkalmira) vagy faliplakátra, könyvre.

Még szeretnék egy jó minőségű fejhallgatót, de azt szülinapomra és névnapomra, kicsivelkarácsony előtt :)

2013. nov. 6. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

iPadet.És meg is kapom.

Előre is "hálásan" köszönöm a lepontozást.

Nem felvágás. Őszinteség.

2013. nov. 6. 19:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérni szerintem nem kérek semmit sem. Maximum ha addigra felmondja a szolgálatot a fülhallgatóm, kérek végre egy drágábbat, ami esetleg nem két hónapig bírja. :D Ezen kívül ruhát, körömlakkot biztos hogy fogok kapni, nagyobb ajándékot nemigen.

15/L

2013. nov. 6. 19:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam kérni, de idén kértem: rajzos cuccokat (pasztellkréta, talán valami "rajztanulós" könyv, ilyesmi). És persze az elmaradhatatlan könyv(ek), az(oka)t mindig kapok. :) Imádom is. :)

16L

2013. nov. 6. 20:31
 10/15 anonim válasza:
100%
Könyv
2013. nov. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!