Kamaszok! Mit szeretnétek karácsonyra?
Tuddom , néhányan nem csÍpik a karácsonyos kérdéseket , de nekik nem kötelező válaszolni ;)
Tehát....bő 2 hónap és itt a karácsony...hamaat eltelk már ez..gondolkodtatok már hogy mit szeretnétek karácsonyra? irjátok le , hogy mit fogtok kérni :)
kort , nemet is.
13/L voltam..
Kétlem hogy megkapnám de egy Ice Cream phone-t^^
A másik amire esetleg van kilátásom az egy olyan hajszárító amit a fodrászok használnak tudod ilyen lapos végűXD
Meg kb. az összes ruhát a wholsale-dressről amire szintén nincs sok esély:(
15L
köcc. a választ (:
irjatook méég.:)
Szerintem utoljára óvodás koromba kértem valamit karácsonyra...
Majd kapok valamit és örülni fogok neki.:)
15/L
Hát először úgy volt, hogy telefont kapok, csak apámnak egy munkából bejött elég szép kis összeg, úgyhogy a telefont már megkaptam 4 hete :D
Valszeg karácsonyra nem kapok valami nagy dolgot, max 10.000ftot =)
13,5/L
Tavaly Sims 3-at kértem, meg is kaptam. Ebben az évben strasszos gyűrűket kérek majd és ruhákat. De legjobban egy apának örülnék.
15/l
Én egy nyomtatott pólót (a kedvenc énekesemmel), és ilyen hajcuccokat, hajhab, hajvég izéé.. meg ilyesmi :) na, meg könyveket. Ja és a tesómtól meg egy új pénztárcát.
14L
Könyvet és Victoria Francés-es puzzlet, vagy pénzt. :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!