Kamaszok! Mit szeretnétek karácsonyra?
Tuddom , néhányan nem csÍpik a karácsonyos kérdéseket , de nekik nem kötelező válaszolni ;)
Tehát....bő 2 hónap és itt a karácsony...hamaat eltelk már ez..gondolkodtatok már hogy mit szeretnétek karácsonyra? irjátok le , hogy mit fogtok kérni :)
kort , nemet is.
13/L voltam..
Huu..köszi a sok választ (:
Amugy Én yorkit kapok karácsonyra (: ez is az eggyik ok hogy annyira várom..mivel ő lesz az első kutyusom...(mert társasházban lakunk , és reggel délbe este nekem kell majd sétáltatni...4 éve könyörköt kutyusért , és most végre megkapom (: )
Én is szeretnék kiskutyust de nem kapok mert van 2 tengerimalackám. ^^
Am. tv-t kérek.ruhát.könyvet.:)
Tárgyat azt adnak amit akarnak, idén rájuk bíztam, én csak annyit kértem a szüleimtől karácsonyra, hogy hagyjanak fel a veszekedéssel és azzal, hogy mindig engem okolnak mindenért(pl.tavaly apa lelökte az asztalomról a kedvenc fényképemet és eltört benne az üveg mert be volt keretezve és én voltam a hibás mert ott àlltam felette). Amúgy ha nem kérek semmit , mindig túlzásba viszik, tavaly se kértem semmit és kaptam egy tévét. Tehát ilyen "jókislány" vagyok, békét és szeretetet kérek.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!