Kamaszok! Mit kaptatok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Még senki nem tette fel ezt a kérdést ebben a témakörben idén. Mit kaptatok? Azt kaptátok, amit kértetek? (Ha kértetek valamit...) És mennyire örültetek neki?2012. dec. 24. 23:08
2/21 anonim válasza:
Xperia S, Heavy Tools pulcsi.:) 1-2 apróság.
14/F
3/21 anonim válasza:
Sony telefont, 1 fülbevalót, és egy felsőt.:) 13/L
4/21 anonim válasza:
pizsama, 3 zokni, pulóver, spray és tusfürdős old spice csomagot
5/21 anonim válasza:
En ruhakat kertem, azt is kaptam. 2 par hosszu zokni, 3 harisnya, 1 nadrag, 1 rovidnaci, 1 szoknya, melltartok, bugyik, meg egy polot. Ezenfelul kaptam egy plussmackot, meg csokit. :D Tavaly iphonet kaptam, de bevallom, hogy ennek sokkal jobban orultem, legalabbis hasznosabb volt. 16/l
6/21 anonim válasza:
Körömlakk, szemceruza, púder, szóval ilyen kis kozmetikai apróságok, amikből éppen kifogytam:),2 póló, 1 gatya. Ezeket meglepetésként kaptam. Könyveket kértem, itthon kis családtól is, meg a rokonságtól is, és szerencsére mindenkitől azt kaptam, szóval most egész kis könyv-paradicsom van körülöttem:D
7/21 anonim válasza:
Nikon Coolpix S2600 fényképezőgép, gombos hosszú ujjú póló, 2 melltartó, bugyi, sok csoki. 17/L
8/21 anonim válasza:
hát én főleg pénzt
bátyámtól kaptam egy fekete fülmelegítőt *--*
meeg hát pár apróságot kaptam de tényleg inkább pénzt kaptam :)) és örülök neki ,mert azt veszek belőle amit szeretnék
15/L
9/21 anonim válasza:
Hány éves korig számít az hogy kamasz? 19?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!