16 évesem félti a már padlásra felpakolt kisgyerekkori játékait a kistesótól. Mit tennétek?
Én már felnőtt vagyok, de teljesen megértem a fiadat.
Gyerekkoromban sok játékot kaptam, volt vagy 40 barbie babám és rengeteg plüssjátékom, szóval nem csak 1-2 kedvenc játékról van szó. Nemrég anyukám a 2 éves unokaöcsémnek akart ajándékozni néhány plüssjátékot (tudom, hogy nem testvér, de közeli családtag), én viszont nem engedtem, hogy neki adja. Nevezhetjük irigységnek vagy önzőségnek, de azok hozzám tartoznak. Mindegyik játékról eszembe jut valami, egy kellemes pillanat, vagy egy esemény amire kaptam. A játékok segítenek eszembe juttatni ezeket a számomra szép emlékeket.
Ha lesz gyerekem, neki szívesen odaadom, de más családtagnak nem igazán.
Az unokaöcsémnek is vettem új játékokat meg készítettem neki, tehát szívesen adok ajándékot, csak nem az én régi játékaimból.
Viszont írod, hogy nem szeretnétek nagyon költekezni. Ezt meg lehet neki mondani, hogy nem álltok túl jól anyagilag és a kicsinek kell valamilyen játék. Válogasson ki 1-2 dolgot és akkor jut is, marad is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!