Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon rágörcsölök a tanulásra...

Nagyon rágörcsölök a tanulásra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos a jegyeim is romlottak emiatt. A suliban mindig ideges vagyok, másokhoz hasonlítgatom magam. Úgy érzem, hogy többet kell nyújtanom, jobbnak kell lennem de nem megy. Az apró kudarcokat is hatalmas csapásként fogom fel és csak még jobban felhúzom magam, bepánikolok. Szörnyen érzem magam :'(

2013. dec. 16. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hű de ismerős! :) Nekem az egészségem rovására ment. Nem ettem rendesen, vashiányos lettem amitől nehezebben tanultam, gyorsan felejtettem el dolgokat. Szedj Magne-B6-ot és vasat, legalább ez ne hátráltasson a tanulásban. Hogy hogyan győzd le az idegeskedést, nem tudok tanácsot adni, nekem nem sikerült, azóta hallottam ezekről a vitaminokról hogy segítenek. Ja és járj el esténként futni (fél-1 óra, nem megy a tanulás rovására), jót tesz a közérzetnek :)
2013. dec. 16. 13:17
 2/2 slora ***** válasza:
100%
Én is vitaminokat szedek,tényleg segítettek,jobban tudok koncentrálni,és kevésbé vagyok fáradékony.És mindig pihend ki magad, ez nagyon sokat számít!
2013. dec. 16. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!