Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan koncentráljak a tanulásra?

Hogyan koncentráljak a tanulásra?

Figyelt kérdés

Szerdán osztályozóvizsgám lesz. 21 leckét kell addig megtanulnom, nem olyan sok, és nem is nehéz az anyag, de egyszerűen képtelen vagyok a tanulnivalóra koncentrálni. A szobában azon jár az agyam, milyen jó idő van kint, a kertben viszont a járókelőkkel és a kutyáimmal vagyok elfoglalva. Így egy leckét 1 óra alatt OLVASTAM el. Tehát még csak meg sem tanultam... Mi tegyek? Jó lenne, ha ma már mindegyik leckét átnézném, és hétfőn-kedden csak ismételnék. De így ez nem fog sikerülni... Folyton elkalandozik a figyelmem, nem tudok 100%-ig az anyagra koncentrálni.

17/L

2013. ápr. 21. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
kedves iloveyou ádám olvasd át egyszer és imádkozz a kettesért.
2013. ápr. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!