Hogyan tudnám rávenni a tanulásra a 13 éves sógornőmet?
Aranyos vagy, hogy nevelni próbálod, de ez nem a te dolgod és sosem lesz az.
Az édesanyjának és édesapjának kellett volna/kellene nevelnie.
Persze, a munka .. valamiből meg kell élni! Nem vitatom..
Viszont az én anyukám és apukám is dolgozott reggeltől estig, valamint apukám 7végén is a saját vállalkozásában, de nem volt olyan, hogy 3-nál rosszabb lett a félévi vagy év végi bizim. Ha szégyen, ha nem .. nekem napközibe is mennem kellett. Másképp nem bírták megoldani a felügyeletet.
Az, hogy te elkezded majd "baszogatni" a párod húgát, attól még nem lesz jobb, csak rosszabb! Ugyan is bátra kijelentem és borítékolom már neked, hogy le se fog sz@rni.. Jönnek majd a "Nem vagy az anyám!" jellegű iq hozzáállások.
Megpróbálhatod, de nem mész majd sokra vele, ha egyedül se hajlandó semmire.
Azért sok sikert!
Én is 13 vagyok a szüleim állandóan dolgoznak az átlagom mégis (igaz most rossz) 4.6.
De szerintem ha nincs meg benne az hogy tanulni akar mert szeretné akkor veled sem fog menni, és csak megutál.
És ezt most nem csak úgy mondom én tegnap este unokatesómmal vesztem azon össze hogy én rendőr akarok lenni, de neki jobban tetszik az állatorvosi.. (ez volt a régi álmom).
Ezzel csak azt akartam elmondani hogy ha nem akarja csinálni úgyse fogja.
4.6-os átlag NEM ROSSZ!!! És csodálkoznak a szülők, ha a gyerekükkel nem lehet bírni később, mert idegbajt kap a nagy teher miatt.
Rossz átlag: 2.x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!