Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá magam a tanulás...

Hogy vegyem rá magam a tanulásra? Ez így nem lesz jó

Figyelt kérdés

Szóval 8.os vagyok ..

És a félévi jegyeim eléggé számítani fognak a felvételibe..

Gimnáziumba szeretnék menni.. (nem a legerősebbe)

És az a helyzet, hogy most nem olyan fényesek a jegyeim..

Nem vagyok egy buta gyerek, csak nagyon lusta vagyok :S

Pedig elterveztem magamba év elején, hogy most már tanulni fogok, nem vonhatja el a figyelmemet más, de még is elvonja valami mindig :S

Mit tegyek, hogy ne lustuljak így el még jobban?:/

Tudom, lebegtessem magam előtt a célt, de nem egyszerű?!

Ti hogy szoktátok csinálni?!

MErt amúgy ha tanulnék, simán kitűnő is lehetnék :S Régebben az voltam, csak már folyton tanulás helyett mást csinálok :/

De így nem jó!!!

2010. nov. 15. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Jajj, ne is mondd! Most nekem is épp tanulnom kéne, de valahogy nagyon nem megy. Én most 10.-es vagyok, és ebben az évben nekem is mindig máshol jár az eszem. Mindig szünetekben tanulok. Fogalmam sincs mit csinálhatnánk.
2010. nov. 15. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ó nekem akkor rendesen lekötötte a figyelmemet a heti 4 előkészítő :D tényleg tanulj, mert ,ha szar volt a hetedikes bizonyítványod , azt még a nagyon jó félévi is nehezen mossa le....tapasztalat :/
2010. nov. 15. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyomtass egy képet arról, miért szeretnél abba a gimibe menni. Rakd ki és működni fog
2010. nov. 15. 19:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogadom a tanácsodat :)
2010. nov. 15. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
én is pontosan ebben a helyzetben vagyok :S
2010. nov. 16. 02:15
 6/7 anonim válasza:
ha saját géped van kösd szét a netedet és addoda a kábelt a szüleidnek h csak hétvégén adják vissza ha családi gép akk NE MENJ ODA!!!mondd azt h ma 3-5 ig tanulok és tartsd be! csinálj szorgalmikat h a rossz jegyeidet kijavítsd
2010. nov. 17. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:

egy tipp

úgyis azlesz neked az első kb midnen nap h gépet bekapcsolod meg minden...

szedd össze az életcéljaidat, mitn tárgyak, vagy házak, vagy nemistudom, utazási célok

paintbe csináld meg, szerkezd össze egy képbe, és mindig, ha bekapcsolod a gépet, azt nyisd meg

hidd el, tanulni fogsz utánna még egy fél órát minimum. ha látod hogy miért akarsz tanulni!

2010. nov. 17. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!